Διαγόρας: Ρίχνουν... μετεγγραφικά δίχτυα!

Σε μετεγγραφικούς ρυθμούς αναμένεται να μπει σύντομα η ομάδα του Διαγόρα στο πλαίσιο της προσπάθειας που θα γίνει για να ενισχυθεί ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος της Football League! 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Αθλητικής Ροδιακής», επιθυμία των «κυανέρυθρων» είναι να αποκτήσουν τέσσερις ή πέντε έτοιμους ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να μπουν στην ομάδα και να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για να μπορέσει ο «γηραιός» να πρωταγωνιστήσει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης και οι συνεργάτες του, εξετάζουν ήδη ορισμένες περιπτώσεις που μπορούν να ενδιαφέρουν, καθώς θέλουν να είναι πανέτοιμοι όταν θα «ανοίξουν» οι μετεγγραφές για να κάνουν τις κινήσεις τους. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι μετεγγραφές του Ιανουαρίου, ποτέ δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση και για τον λόγο αυτό οι «κυανέρυθροι» είναι αποφασισμένοι να περάσουν από …κόσκινο όλες τις περιπτώσεις πριν καταλήξουν στους παίκτες με τους οποίους θα συνεργαστούν. Οι κινήσεις που θα γίνουν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και σε θέσεις που πραγματικά «πονάει» η ομάδα.

Με το μυαλό στην Καβάλα
Κατά τα άλλα, κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας. Είναι μια αναμέτρηση σίγουρα δύσκολη για τους γηπεδούχους μιας και καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε υψηλή βαθμολογική θέση και θεωρείται πολύ δυνατός. Αυτό πάντως δεν πτοεί τους ποδοσφαιριστές του Πέτρου Ρουτζιέρη που είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που είναι και το ζητούμενο.