Απάντηση του αστυνομικού υποδιευθυντή Θ. Καλαμάτα  για το... «μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι»

Έντονη ήταν αντίδραση του αστυνομικού υποδιευθυντή και πρώην προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛΑΣ στην περιοχή μας, Θέμη Καλαμάτα, στα όσα υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη.

Ο ίδιος που παραμένει μάχιμος συνδικαλιστής της ΠΟΑΞΙΑ, με ανάρτησή του στο Facebook  επισήμανε:
«Μια κυρία μας αποκάλεσε «Μπάτσους», «Γουρούνια» και «Δολοφόνους». Το σύνθημα το ακούμε χρόνια, το βλέπουμε και σε κάποια ντουβάρια γραμμένο. Διαβάζουμε τα μαύρα γράμματα που έγραψαν νύχτα με σπρέι σε τοίχους υπέροχων παλαιών κτηρίων στο κέντρο της Αθήνας και το φωνάζουν μάλιστα εν χορώ στις πορείες, τις οποίες διασφαλίζουμε ως προς την Τάξη τηρώντας πάντα τον Νόμο.

Αλίμονο αν νιώθαμε έτσι (δηλαδή, μπάτσοι, γουρούνια και δολοφόνοι), αλίμονο αν δεν συγχωρούσαμε την συμπαθητική κυρία για το ατόπημά της. Σεβόμαστε το 90% των Ελλήνων που αναγνωρίζουν την αξία μας και τη χρησιμότητά μας στην ασφάλειά τους.

Το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων Αστυνομικών που χρειάζονται μόρια βάσης αλλά και δυνατότητες υψηλού επιπέδου στον αθλητισμό και στα ψυχολογικά τεστ στις Πανελλήνιες που δεν θα τα έπιανε με τίποτε η κυρία, μας δίνει την απαιτούμενη καλοσύνη να την συγχωρέσουμε και την απόλυτη βεβαιότητα ότι μόνο μπάτσοι, γουρούνια και δολοφόνοι δεν είμαστε.

Θέμης Ι. Καλαμάτας
Έλληνας Αξιωματικός της Αστυνομίας».