Ο Άγγελος Φραγκάκης πρόεδρος της ΑΝΔΩ

Νέος πρόεδρος της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου εξελέγη ο Δήμαρχος Χάλκης Άγγελος Φραγκάκης.

Η εκλογή του έγινε την περασμένη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου από τη γενική συνέλευση και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΑΝΔΩ έχει ως εξής:

Νέος Πρόεδρος ο Δήμαρχος Χάλκης Άγγελος Φραγκάκης, Αντιπρόεδρος η Ρένα Παυλάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος η πρώην πρόεδρος κα. Βασιλική Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου, ενώ συμμετέχουν επίσης η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά, οι Αντιδήμαρχοι Ρόδου κ.κ. Αναστάσιος Σπανός και Αλέξανδρος Κολλιάδης, ο πρώην δήμαρχος Ιαλυσού κ. Στέργος Στάγκας, η κα Μαρία Αγγέλου και ο κ. Αντώνης Χατζηιωάννου.

Σε δηλώσεις του στη «Ροδιακή» ο νέος πρόεδρος της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου κ. Άγγελος Φραγκάκης αναφέρει τα εξής:
«Ήθελα να ασχοληθώ με την Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου γιατί είχα προσωπική εμπειρία και γνώριζα τη δομή της. Γιατί μέσω της λειτουργίας της είναι δίπλα στους ΟΤΑ αλλά και στους πολίτες και θεωρώ ότι σε συνεργασία με το προσωπικό της μπορούν να γίνουν όμορφα και σπουδαία πράγματα. 

Θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να αυξηθούν όσο το δυνατό περισσότερο οι δικαιούχοι και ο πρωτογενής τομέας. Γιατί ο τόπος μας έχει πολλές ομορφιές που πρέπει να πάρουν τη θέση που τους αξίζει».