Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο χριστουγεννιάτικο χωριό

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο χριστουγεννιάτικο χωριό

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο χριστουγεννιάτικο χωριό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3429 ΦΟΡΕΣ

Αναμένονται οι ανακοινώσεις για το εορταστικό πρόγραμμα

Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία του δήμου Ρόδου για να ολοκληρώσουν το χριστουγεννιάτικο χωριό μέσα στη Νέα Αγορά, εκεί όπου μεταφέρθηκε φέτος το επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων.

Τα σπιτάκια του χωριού έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά στο εσωτερικό της Αγοράς και ορισμένα από αυτά είναι ήδη ανοιχτά και διαθέτουν στους επισκέπτες διάφορα είδη διατροφής αλλά και γλυκά. Επίσης, έχει τοποθετηθεί ένας παιδότοπος για τα μικρά παιδιά, ενώ σιγά-σιγά οργανώνεται ο χώρος και εμπλουτίζεται για να υποδεχτεί τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κέντρο της Νέας Αγοράς όπου λειτουργούσε παλαιότερα η ψαραγορά, έχει στηθεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ στο εσωτερικό του θόλου θα τοποθετηθούν φώτα.

Οι κορμοί των δέντρων το βράδυ φωτίζονται ενώ έχει τοποθετηθεί και ο κατάλληλος φωτισμός για να αναδείξει τις εκδηλώσεις που θα γίνουν εκεί με τον Άγιο Βασίλη τα ξωτικά κ.α.

Έξω από τη Νέα Αγορά, δίπλα στην πιάτσα των ταξί, δημιουργήθηκε το παγοδρόμιο καθώς και ένα μικρό λούνα παρκ για τα παιδιά. Παράλληλα, συνεχίζεται ο στολισμός του Δημαρχείου εξωτερικά και μάλιστα τα ειδικά συνεργεία στερέωναν και χτες τα μικρά φωτάκια και τις κατασκευές στην όψη του κτηρίου, ενώ στρογγυλές άσπρες και κόκκινες μπάλες με φώτα είχαν τοποθετηθεί στα δύο μικρά παρκάκια στην πλατεία.

Πάντως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επισήμως η ακριβής μέρα και ώρα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην πλατεία του Δημαρχείου, αν και όπως είχε γίνει γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, αυτό θα γίνει μάλλον αύριο το βράδυ.

Επίσης, αναμένεται και η ανακοίνωση από τον πολιτιστικό οργανισμό του δήμου, του προγράμματος των εκδηλώσεων για όλο το επόμενο διάστημα τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς