Εκσυγχρονισμός ηλεκτρονικού δικτύου δήμου Νισύρου

Εκσυγχρονισμός ηλεκτρονικού δικτύου δήμου Νισύρου

Εκσυγχρονισμός ηλεκτρονικού δικτύου δήμου Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 169 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής αναβάθμισης των υπηρεσιών του δήμου, που αποτελεί μέρος του εκσυγχρονισμού του δήμου Νισύρου, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, πραγματοποιήθηκε ολική αντικατάσταση της δομημένης καλωδίωσης, στο κτήριο του δήμου Νισυρίων.

Αναλυτικότερα, το εργασιακό περιβάλλον αναβαθμίζεται με πιο γρήγορες ταχύτητες ίντερνετ, η ασφάλεια όλων των ηλεκτρονικών συσκευών έχει επιτευχθεί με τη χρήση κεντρικού UPS συστήματος, η εγκατάσταση και η χρήση δικτυακών εκτυπωτών μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της χρήσης αυτών και ταυτόχρονα εξοικονομούνται πόροι και χρήματα.
Ο νέος χώρος που έχουν τοποθετηθεί τα ηλεκτρονικά συστήματα, προσφέρει ασφάλεια και καλύτερες συνθήκες λειτουργίας και συντήρησης.

Διαβάστε ακόμη

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα