Ζωντανή Φάτνη Παραδεισίου και Βηθλεέμ, η πόλη των Αγγέλων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου «Βιλλανόβα» με μεγάλη χαρά προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν τη Ζωντανή Φάτνη Παραδεισίου.  Παραπλεύρως του Ναϋδρίου Αγίου Φανουρίου, στο παλιό  «Πετροκοπιό», σε μία τοποθεσία με πανοραμική θέα στο Παραδείσι και το αεροδρόμιο, αναβιώνουν τη γέννηση του Θεανθρώπου που δίνει χαρά και ελπίδα στον κόσμο. 

Στη «Βηθλεέμ,  την  πόλη των Αγγέλων»,  που ο πολιτιστικός σύλλογος δημιούργησε με πολλή αγάπη, σεβασμό, τέχνη και μεράκι, oι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δίπλα στο τζάκι και μέσα σε γιορτινό κλίμα ζεστό τσάι και γλυκίσματα που θα προσφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου «Βιλλανόβα». 

Υπό τους ύμνους της εορτής των Χριστουγέννων, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με κατάνυξη την αναπαράσταση της Γέννησης του Ιησού. Τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διάφορες δράσεις και να δουν από κοντά γαϊδουράκια, πρόβατα, κατσικάκια και  άλλα ζώα, τα οποία θα φιλοξενούνται στον γύρω  χώρο.

Η φάτνη θα είναι ανοικτή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων και συγκεκριμένα στις  25 και 26 Δεκεμβρίου στις 1 και 2 Ιανουαρίου καθώς και στις 5 και 6 Ιανουαρίου από τις 11 το πρωί έως αργά το απόγευμα.
Επιπλέον την εορταστική ατμόσφαιρα θα ζεστάνουν πλήθος εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο της Ζωντανής Φάτνης.