Νέο κοσμηματοπωλείο στην “καρδιά” της πόλης από την οικογένεια Κουνάκη

Ένα νέο κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Ρόδου έρχεται να προστεθεί από την οικογένεια Κουνάκη, γνωστή για τα κοσμηματοπωλεία που λειτουργούν για περισσότερα από 60 χρόνια στην Παλιά Πόλη. 

Το τέταρτο κατά σειρά κοσμηματοπωλείο της οικογένειας, αυτή τη φορά μας υποδέχεται στο κέντρο της πόλης, στην Εθελοντών Δωδεκανησίων 16 και έχει την υπογραφή της Δώρας Κουνάκη, αφού αποτελεί το νέο ξεκίνημά της.

Στο κατάστημα φιλοξενεί ωραίες δημιουργίες για όλα τα γούστα, ενώ αποτελούν κοσμήματα για να φορεθούν στην καθημερινότητα της κάθε γυναίκας. Κύρια επιδίωξη της κ. Κουνάκη που επιμελήθηκε τη διαμόρφωση του νέου καταστήματος, ήταν να δημιουργήσει ένα μοντέρνο και φωτεινό κοσμηματοπωλείο που θα ξεχώριζε από τα συνηθισμένα για την αισθητική του και θα προσέφερε τον πιο στιλάτο και φίνο χώρο για να προβάλλουν τα κοσμήματα. 

Στο χρυσοχοείο Dora Kounakis, θα βρείτε δημιουργίες κυρίως από ασήμι, ενώ υπάρχουν κοσμήματα και από Ροδίτισσες σχεδιάστριες. A handmade jewellery, από τη Ροδίτισσα σχεδιάστρια Αναστασία Νικολάου που μαζί με τον σύζυγό της δημιουργούν πολύ ωραία ασημένια με επιπλατινώματα, κοσμήματα τα οποία "εξυμνούν" την αρχαία Ελλάδα, η Maliya Γιαννικουρή, με τα εκκεντρικά κοσμήματα από plexi glass και φυσικά η Dora Kounakis, με τα κοσμήματα εμπνευσμένα από τη Ρόδο και τα ροδίτικα σύμβολα, με τις λιτές φόρμες και τα πολύ ιδιαίτερα κομμάτια. 

Στο κατάστημα επίσης θα βρείτε εταιρείες όπως η namfleg, μια εταιρεία κοσμημάτων που κυρίως χρησιμοποιεί σμάλτο και μωσαϊκό, σε υπέροχα χρώματα φτιαγμένα στο χέρι, αλλά και τις γνωστές εταιρείες με τις οποίες η οικογένεια Κουνάκη συνεργάζεται εδώ και χρόνια όπως ο Minas, ο Konstantinos, η εταιρεία Pesavento αλλά και εταιρείες ρολογιών.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, σε ό,τι αφορά τα ρολόγια, ότι υπάρχει χριστουγεννιάτικη προσφορά με εκπτώσεις σε όλα, ενώ βέβαια οι εταιρείες κοσμημάτων με τις οποίες συνεργάζεται το κοσμηματοπωλείο έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής. 

Μιλώντας η κ. Δώρα Κουνάκη στη "Ροδιακή" για το νέο της ξεκίνημα στο κέντρο της πόλης μας, με επιλογές που ξεκινούν και από 15 ευρώ, σημείωσε μεταξύ άλλων: «θέλω όλες οι γυναίκες να εκφράζουν την εσωτερική τους ομορφιά μέσα από δικές μου δημιουργίες αλλά και από σχεδιαστές που εμπιστεύομαι και θαυμάζω τη δουλειά τους».

Οι προτάσεις του κοσμηματοπωλείου Dora Kounakis για τις γιορτές είναι δεκάδες, και καλύπτει όλα τα γούστα και τα στιλ, ενώ οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές των κοσμημάτων απευθύνονται σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό.