Ανδρέας Σταύρου: «Οι ελπίδες μειώθηκαν στο ελάχιστο!»

Την άποψη ότι έχουν μειωθεί στο ελάχιστο οι όποιες πιθανότητες υπήρχαν για τη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας, μετά το ισόπαλο 2 – 2 με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του ΑΕΡΑ Ανδρέας Σταύρου. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:

«Νομίζω ότι μετά το 2 – 2 έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο οι όποιες πιθανότητες είχαμε για να διεκδικήσουμε τις πρώτες θέσεις. Μιλώντας για τον αγώνα, μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλός. Μπήκαμε η αλήθεια μουδιασμένα και δεχθήκαμε γκολ πολύ νωρίς.

Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ κινδυνεύσαμε να δεχθούμε και ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δείξαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Ήρθε η ισοφάριση γρήγορα και αποκτήσαμε και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Πιέσαμε τον αντίπαλο και είχαμε τις φάσεις να κάνουμε το 2 – 1. Ήρθε όμως μια στιγμή αδράνειας προς το τέλος όπου δεν διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι και ο αντίπαλός μας έκανε γκολ μέσα από τέσσερις δικούς μας ποδοσφαιριστές. Έτσι ήρθε η ψυχρολουσία του 2 – 2».

Σε ερώτηση σχετικά με τη διαιτησία, απάντησε ως εξής:
«Η διαιτησία αδίκησε και τις δυο ομάδες αλλά πολύ περισσότερο τη δική μας. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο».
Όσο για τα γεγονότα που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Μου είπαν για μια χειρονομία του τερματοφύλακα των αντιπάλων αλλά και το ότι χτυπήθηκε ο προπονητής Δημήτρης Χρυσόπουλος. Αυτά τα πράγματα εξυπακούεται ότι τα καταδικάζουμε».