Προσφορά ειδών στην παιδιατρική κλινική

Στην προσφορά ειδών που έχει ανάγκη η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Ρόδου προχώρησε το Σωματείο Εστιατόρων της περιοχής μας, ως δωρεά στη μνήμη του εκλιπόντος ξενοδόχου και επιχειρηματία Βασιλείου Καμπουράκη.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης παρέδωσε χθες τα είδη αυτά στην κλινική, συμβάλλοντας και πάλι στην υποβοήθηση του έργου της καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που την ενισχύει.
Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Κλούβας, η διοίκηση ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, αντί στεφάνων στην κηδεία του πατέρα του Βασιλείου Καμπουράκη, να γίνει δωρεά σε ιδρύματα, δομές και όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο ότι πρέπει να υπάρξει ενίσχυση.  

Το σωματείο λοιπόν προμηθεύτηκε ένα ψυγείο, μία συσκευή φορητού τηλεφώνου και ένα ανταλλακτικό ωτοσκοπίου που είχε ανάγκη η παιδιατρική κλινική και χτες τα παρέδωσε στην κλινική παρουσία των γιατρών Ντίνας Μαχαιρίδη και Ειρήνης Παπανικήτα.
Την αντιπροσωπεία του σωματείου αποτελούσαν ο πρόεδρος Γιάννης Κλούβας, ο γραμματέας Σταύρος Ζουρούδης και το μέλος Δημήτρης Θεοχάρης. Σημειώνεται ότι οι εστιάτορες της περιοχής έχουν και στο παρελθόν προχωρήσει σε δωρεές προς το νοσοκομείο της Ρόδου ενισχύοντας δύο φορές την ορθοπεδική κλινική και μία ακόμα φορά την παιδιατρική κλινική.
Επίσης, έχουν οργανώσει εορταστικά τραπέζια τόσο για το Χαραλάμπειο Γηροκομείο όσο και για το θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων παίδων του «Άγιος Ανδρέας» και το θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων Κολυμπίων.