Μπαράζ διαρρήξεων σε περίπτερα στη Ρόδο

Μπαράζ διαρρήξεων σε περίπτερα στη Ρόδο

Μπαράζ διαρρήξεων σε περίπτερα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1059 ΦΟΡΕΣ

Μπαράζ διαρρήξεων καταγράφεται το τελευταίο διάστημα σε περίπτερα τόσο σε συνοικίες της πόλης της Ρόδου όσο και σε χωριά!

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες εκμεταλλευόμενοι τις ώρες μη λειτουργίας των περιπτέρων, τα παραβιάζουν και αφαιρούν χρήματα, τσιγάρα αλλά και διάφορα άλλα προϊόντα!

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των ιδιοκτητών των περιπτέρων οι οποίοι έχουν καταγγείλλει τα περιστατικά στην αστυνομία και περιμένουν τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις τα περίπτερα διαθέτουν και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο και έχει καταγράψει τη «δραστηριότητα» του διαρρήκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες έχουν διαρρήξει περίπτερα σε Ιαλυσό, Κρεμαστή, Παστίδα, αλλά και σε συνοικίες στην πόλη της Ρόδου όπως στο Ροδίνι, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως κ.α.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών σε μία περίπτωση οι ιδιοκτήτες του περιπτέρου εντόπισαν από τις κάμερες τον δράστη τον οποίο και κυνήγησαν αλλά τελικά κατάφερε να διαφύγει.

Οι περιπτεράδες πάντως βρίσκονται σε απόγνωση καθώς από τη μία η δουλειά τους έχει «πέσει» κατά πολύ τα τελευταία χρόνια και το μεροκάματο βγαίνει με δυσκολία, και από την άλλη είναι οι επιτήδειοι που με τις ενέργειές τους αυτές προκαλούν μεγάλη ζημιά στην επιχείρησή τους. Για τα περιστατικά αυτά, τα οποία έχουν καταγγελθεί αρμοδίως, διενεργείται προανάκριση από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών