Ο όμιλος Inner Wheel Ρόδου συνεχίζει την ανθρωπιστική του δράση

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δράσεις του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου που έχουν σκοπό την προσφορά και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.


 Στα πλαίσια της προσπάθειας εξοπλισμού του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου εντάσσεται ακόμα μια δωρεά ενός καρδιοτοκογράφου τύπου Edan F9 στη Μαιευτική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου.  Η παράδοση του μηχανήματος έγινε την Τετάρτη 18.12.2019 στη Μαιευτική Κλινική, παρουσία του Διευθυντή της κ. Συμεών Ψαρά, της Προϊσταμένης κας Μαρίας Δακανάλη και των νοσηλευτριών.  Τον Όμιλο Inner Wheel Ρόδου εκπροσώπησαν εκτός από την Πρόεδρο κα Εύη Κατσαρά, η Προ διοικητής της 247 Περιφέρειας κα Φαίδρα Σπανού, η Ταμίας του Ομίλου κα Χριστίνα Μοσχή,  η Υπεύθυνη Internet κα Μαρία Νικολιδάκη και το μέλος κα Δέσποινα Μπονιάτη.


Ο Διευθυντής της Μαιευτικής Κλινικής κ. Ψαράς  ευχαρίστησε το Δ.Σ και τα μέλη του Ομίλου για τη σημαντική αυτή δωρεά υπογραμμίζοντας ότι το σύγχρονο αυτό μηχάνημα προσφέρει τα μέγιστα στην παρακολούθηση των επιτόκων και τόνισε την ανιδιοτελή προσφορά του Ομίλου στην τοπική κοινωνία στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύει η χώρα μας.


Επόμενη δράση του Ομίλου Inner Wheel  Ρόδου η επίσκεψη στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ρόδου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20.12.2019, όπου παρουσία του διευθυντή του σχολείου κ. Βασίλη Χριστινάκη και των εκπαιδευτικών μοιράστηκαν τρόφιμα από μέλη του Ομίλου στα παιδιά του σχολείου. Ο Όμιλος Inner Wheel  υπόσχεται να συνεχίσει να στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες, τα παιδιά, τις  γυναίκες και να υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους.