Ιάλυσος: Προπονητής και μετεγγραφές!

Ιάλυσος: Προπονητής και μετεγγραφές!

Ιάλυσος: Προπονητής και μετεγγραφές!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 389 ΦΟΡΕΣ

Αυτά είναι τα ζητήματα που απασχολούν έντονα τη διοίκηση του Ιάλυσου. Νίκη – βάλσαμο επί του Θεσπρωτού. Ζήτησαν να αποχωρήσουν Χατζηδίμπας και Νατσιόπουλος

To θέμα του προπονητή αλλά και οι μετεγγραφές είναι τα βασικά ζητήματα που αναμένεται να απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες πολύ έντονα τη διοίκηση του Ιάλυσου.

Οι «ερυθροκίτρινοι» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσουν με μόνιμη λύση τον Βαγγέλη Χοσάδα, καθώς βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σχετική λίστα με τους υποψήφιους έχει προστεθεί και το όνομα του πρώην προπονητή του ΟΦ Ιεράπετρας Γιάννη Μάγγου με τον οποίο μάλιστα έχουν γίνει και οι σχετικές επαφές και όπως φαίνεται υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης.

Δεν πρέπει να θεωρείται όμως ακόμα τίποτα βέβαιο και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το αμέσως επόμενο διάστημα. Από εκεί και πέρα, επίσης βασικό ζήτημα για τους «ερυθροκίτρινους» είναι η ενίσχυση του ρόστερ το οποίο έχει πολλά κενά που είναι επιτακτική ανάγκη να καλυφθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Ζήτησαν να φύγουν Χατζηδίμπας
και Νατσιόπουλος!

Να αποχωρήσουν από την ομάδα ζήτησαν δύο ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου. Πρόκειται για τους Χατζηδίμπα και Νατσιόπουλο, οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν να συνεχίσουν στους «ερυθροκίτρινους». Για τον πρώτο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα φοράει τη φανέλα του Ιάλυσου και στο δεύτερο μισό, καθώς ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Για τον δεύτερο όμως ακόμα τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται οριστικό.

Νίκη – ανάσα επί του Θεσπρωτού
Στο μεταξύ, η προχθεσινή νίκη επί του Θεσπρωτού (1 – 0), ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή για την ομάδα του νησιού μας δεδομένου ότι της χάρισε ένα πολύτιμο «τρίποντο» σε μια κρίσιμη καμπή, ενώ παράλληλα τόνωσε και την ψυχολογία των παικτών ενόψει της συνέχειας. Είναι σίγουρο ότι στον Ιάλυσο θα κάνουν πλέον καλές γιορτές και θα μπορέσουν να οργανωθούν καλύτερα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα