Παναγιώτης Ζούνης: «Δεν πρέπει να φύγει κανείς»

Παναγιώτης Ζούνης: «Δεν πρέπει να φύγει κανείς»

Παναγιώτης Ζούνης: «Δεν πρέπει να φύγει κανείς»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 280 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλυθιών εκφράζει την άποψη ότι το ρόστερ του Απόλλωνα πρέπει να μείνει το ίδιο και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας

Την άποψη ότι η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει ως έχει και σε καμία περίπτωση να αποδυναμωθεί αν θέλει να έχει την ίδια πορεία και ενδεχομένως και καλύτερη στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης.

Ο ίδιος εξήρε την προσπάθεια των παικτών στον πρώτο γύρο, και χαρακτήρισε την μέχρι τώρα πορεία «καλύτερη από τις αρχικές προσδοκίες». Αναλυτικά, οι δηλώσεις του είναι οι ακόλουθες:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί σχετικά με τους στόχους που είχαμε βάλει από το ξεκίνημα της χρονιάς που ήταν βέβαια η παραμονή στην κατηγορία, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μπορώ να πω μάλιστα ότι η πορεία μας είναι και πιο πάνω από τις φιλοδοξίες μας. Αυτό δείχνει η πορεία που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Υπάρχει ικανοποίηση γενικώς και στο συμβούλιο αλλά και στον κόσμο της ομάδας ο οποίος μας στηρίζει και είναι κοντά μας. Αλλά και η διοίκηση λύνει όλα τα προβλήματα και δεν έχει αφήσει εκκρεμότητες. Όλα τα παιδιά είναι ευχαριστημένα».


Μιλώντας για τον δεύτερο γύρο, τόνισε τα ακόλουθα:
«Προσδοκάμε μια πορεία ανάλογη του πρώτου γύρου. Επειδή ακούγονται διάφορα ότι κάποιοι έχουν πλησιάσει παίκτες της ομάδας, η γνώμη μου είναι ότι δεν θα πρέπει να αποδυναμωθούμε. Θα είναι αρνητικό αν θα φύγουν κάποιοι παίκτες. Πάμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να έχει μέλλον και για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό. Αν θέλουμε να έχουμε την ίδια πορεία με τον πρώτο γύρο είναι βασικό να έχουμε το ίδιο ρόστερ».


Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν παρέλειψε να στείλει και τις δικές του ευχές ενόψει της έλευσης του 2020:
«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει ειρήνη, υγεία και αγάπη. Και όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα μεταξύ των ομάδων με αφορμή τη διαιτησία. Να αφήσουμε να παίξουν μπάλα τα παιδιά που είναι και οι πρωταγωνιστές».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα