Γι’ αυτό λέμε και ξαναλέμε ότι είμαστε κράτος της... πλάκας

Για γέλια και για κλάματα είναι (με όση συμπάθεια και να το κοιτάξει κανείς) αυτό το περίφημο κράτος μας, που πολλοί αρέσκονται να λένε ότι οφείλουμε να... εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Απανωτές είναι οι περιπτώσεις που έχουν αποκαλύψει τα μέσα ενημέρωσης στην περιοχή μας, όπου μαφιόζοι με μαφιόζικες μεθόδους, εξαπατούν ή επιχειρούν να εξαπατήσουν συμπολίτες μας, παριστάνοντας τη μια τους επενδυτές, την άλλη τα στελέχη τράπεζας στη Ρόδο, ενώ άλλες φορές επικαλούνται και συγγένεια με πολιτικά πρόσωπα στα Δωδεκάνησα.

Οι αρχές, έχουν στα χέρια τους κάθε φορά, αριθμούς τηλεφώνων, στοιχεία συνομιλίας, καταγγελίες ακόμα και για παρακολουθήσεις συμπολιτών μας από το κύκλωμα αυτό, αλλά δυστυχώς, όπως όλα σε αυτή τη χώρα, λειτουργούν με χρονοκαθυστέρηση.

Κι αυτό ακριβώς είναι που εκμεταλλεύονται οι επιτήδειοι. Έτσι και χθες είχαμε νέες περιπτώσεις στη Ρόδο (ενδεχομένως και σε άλλες περιοχές της χώρας μας) αλλά ποιος νοιάζεται νομίζετε;

Καλές γιορτές να έχουμε. Και τα κυκλώματα αυτά, γιορτάζουν επίσης. Τρικούβερτο γλέντι στήνουν κάθε φορά. Και πίνουν στην υγειά μας.