Χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα παιδικής ζωγραφικής στο Μουσείο Ακρόπολης για δύο Ρόδιες μαθήτριες

Χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα παιδικής ζωγραφικής στο Μουσείο Ακρόπολης για δύο Ρόδιες μαθήτριες

Χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα παιδικής ζωγραφικής στο Μουσείο Ακρόπολης για δύο Ρόδιες μαθήτριες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 452 ΦΟΡΕΣ

Με χρυσό μετάλλιο βραβεύθηκαν δύο μαθήτριες από τη Ρόδο, η Ειρήνη Παπαβασιλείου και η Μαρία Κούρτη στην Τελετή Απονομής της Ολυμπιάδας Παιδικής Ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης.

Μια υπέροχη πραγματικά ημέρα με το Μουσείο της Ακρόπολης να ακτινοβολεί από τα φωτεινά χαμόγελα των μικρών «ολυμπιονικών» της τέχνης, συγκεντρωμένη η νέα γενιά της χώρας μας που ελπίζει, δημιουργεί και διεκδικεί δυναμικά από το αύριο, αξιοπρέπεια, πρόοδο και ευημερία! Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η Ζάκυνθος, η Σύρος, η Ηλεία, η Ρόδος, η Κρήτη, η Φλώρινα, το Κιλκίς, η Λιβαδειά, η Νάξος, κάθε γωνιά της χώρας ήταν εκεί σηματοδοτώντας, όχι μόνο την ευχή για το βέλτιστο, αλλά τη χειροπιαστή απόδειξη ότι τα παιδιά μας είναι προικισμένα με ένα όραμα ευλογημένο, για να οικοδομήσουν ένα μέλλον αντάξιο τους!

Με την παρουσία της τίμησε η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος. Στην εισαγωγή της τελετής μίλησαν η Πρόεδρος της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας που εδρεύει στο νησί μας κυρία Αικατερίνα Λέγγου, η Υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως, ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Κώστας Μπακογιάννης, και ο Πρόεδρος του Μουσείου Ακρόπολης, κύριος Δημήτριος Παντερμαλής.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων