Χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα παιδικής ζωγραφικής στο Μουσείο Ακρόπολης για δύο Ρόδιες μαθήτριες

Με χρυσό μετάλλιο βραβεύθηκαν δύο μαθήτριες από τη Ρόδο, η Ειρήνη Παπαβασιλείου και η Μαρία Κούρτη στην Τελετή Απονομής της Ολυμπιάδας Παιδικής Ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης.

Μια υπέροχη πραγματικά ημέρα με το Μουσείο της Ακρόπολης να ακτινοβολεί από τα φωτεινά χαμόγελα των μικρών «ολυμπιονικών» της τέχνης, συγκεντρωμένη η νέα γενιά της χώρας μας που ελπίζει, δημιουργεί και διεκδικεί δυναμικά από το αύριο, αξιοπρέπεια, πρόοδο και ευημερία! Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η Ζάκυνθος, η Σύρος, η Ηλεία, η Ρόδος, η Κρήτη, η Φλώρινα, το Κιλκίς, η Λιβαδειά, η Νάξος, κάθε γωνιά της χώρας ήταν εκεί σηματοδοτώντας, όχι μόνο την ευχή για το βέλτιστο, αλλά τη χειροπιαστή απόδειξη ότι τα παιδιά μας είναι προικισμένα με ένα όραμα ευλογημένο, για να οικοδομήσουν ένα μέλλον αντάξιο τους!

Με την παρουσία της τίμησε η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος. Στην εισαγωγή της τελετής μίλησαν η Πρόεδρος της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας που εδρεύει στο νησί μας κυρία Αικατερίνα Λέγγου, η Υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως, ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Κώστας Μπακογιάννης, και ο Πρόεδρος του Μουσείου Ακρόπολης, κύριος Δημήτριος Παντερμαλής.