Από τον Διαγόρα στη Super League ο Ηλιάδης!

Παρελθόν από την ομάδα του Διαγόρα αναμένεται να αποτελέσει ο Θεοχάρης Ηλιάδης. Ο 23χρονος ακραίος οπισθοφύλακας αποτελεί έναν από τους μετεγγραφικούς στόχους της Λάρισας και έτσι το αμέσως επόμενο διάστημα όλα δείχνουν πως θα ντυθεί στα «βυσσινί» και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League.

Για τον σκοπό αυτό, η διοίκηση του «γηραιού» βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας Αλέξη Κούγια προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες της μετακίνησης.

Οι «κυανέρυθροι» ζήτησαν μια μικρή προθεσμία από τη Θεσσαλική ΠΑΕ προκειμένου να κρατήσουν τον παίκτη για δύο ακόμα παιχνίδια της Football League μέχρι να βρουν τον αντικαταστάτη του και να μην δημιουργηθεί έτσι κανένα κενό στην άμυνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή ο Διαγόρας δεν έφερε κανένα εμπόδιο στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να μετακομίσει στη Λάρισα μιας και είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στη Super League και δεν ήθελε με τίποτα να …χαλάσει το μέλλον του παίκτη.

Προπονήθηκε ο Χουζούρης
Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Χουζούρης αποτελεί και τυπικά το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα του «γηραιού» για τον χειμώνα.

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Ιτέας ήρθε χθες στο νησί μας και συμμετείχε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά τα Χριστούγεννα και έτσι υπολογίζεται από τον τεχνικό Πέτρο Ρουτζιέρη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας του νησιού μας, η οποία, όπως έχουμε γράψει ξανά, προσπαθεί να ενισχυθεί ουσιαστικά, θέλοντας να διεκδικήσει μια από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.