Χρηματικό πρόστιμο στον ΑΕΡΑ

Με χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΑΕΡΑ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.

Αιτία, μια πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος μετά το παιχνίδι με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου, το περιεχόμενο της οποίας κρίθηκε δυσφημιστική για τις ποδοσφαιρικές αρχές, τα όργανα της ΕΠΣΔ αλλά και τον διαιτητή της αναμέτρησης Δημήτρη Ατσικνούδα.

Σχετικά τώρα με τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα, η Πειθαρχική Επιτροπή αποδέχθηκε το αίτημα των «κόκκινων» περί αναβολής της εκδίκασης για τις 9 Ιανουαρίου στις 4μ.μ. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το παιχνίδι του Ηρακλή Μαριτσών με τον Φοίβο Κρεμαστής μετά από σχετικό αίτημα των γηπεδούχων.

Τιμωρία σε Κλεάνθη και Μπότσαρη
Σε ότι έχει να κάνει με τον αγώνα ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Κλεόβουλο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας, τιμωρείται με την ποινή της έγγραφης επίπληξης ο Κλεάνθης ενώ του επιβάλλεται και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.

Με «καμπάνα» 4 αγωνιστικών απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο τιμωρείται το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Αντώνης Μπότσαρης.
Μια αγωνιστική στον Φρατζή

Με ποινή αποκλεισμού για μια αγωνιστική, τιμωρείται ο προπονητής της ΑΕ Κατταβιάς Μανώλης Φρατζής, μετά την αποβολή του από τον αγωνιστικό χώρο στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με τον Φοίβο στην Κρεμαστή.

Κλήση σε απολογία

Σε έγγραφη απολογία για την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 4μ.μ. κλήθηκε ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας (Άγιος Γεώργιος – Εθνικός Αρχίπολης), μετά τα όσα αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα και ο παρατηρητής αγώνα στην έκθεση του.

Το ποινολόγιο των παικτών
Με 5 αγωνιστικές: N. Kuci (ΑΕ Κατταβιάς)
Με 1 αγωνιστική: Δ. Μικκιού (ΑΟ Πυλίου), Μ. Χατζημανώλης (Άγιος Γεώργιος Μαλώνας), Σ. Σκυλλαράκης (Άγιος Γεώργιος Μαλώνας)