Ο “Μολυβένιος Στρατιώτης” στην Κάρπαθο

Ο “Μολυβένιος Στρατιώτης” στην Κάρπαθο

Ο “Μολυβένιος Στρατιώτης” στην Κάρπαθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 270 ΦΟΡΕΣ

Με απόλυτο σεβασμό σε μικρούς και μεγάλους, ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Μάριος Ιορδάνου, κατάφερε στην καρδιά του χειμώνα και των Χριστουγέννων να δημιουργήσει μία ζεστή αγκαλιά στο ακριτικό νησί της Καρπάθου (29/12 - 30 /12) με τον " Μολυβένιο Στρατιώτη" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, αποδεχόμενος την πρόσκληση του ΚΟΠΑΠ.

Ο Μάριος Ιορδάνου συγκίνησε με την ευαισθησία, το ήθος και την ευγένειά του, στοιχεία που διαφαίνονταν ξεκάθαρα υποδυόμενος τον Μολυβένιο Στρατιώτη, στα διαδραστικά σημεία της παράστασης, αλλά και ως άνθρωπος με τη λήξη της. Υπό τη σκηνοθετική και μουσική επιμέλεια του ιδίου, ανέβηκε επί σκηνής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπάθου, ένας συνδυασμός θεάτρου, χορού, τραγουδιού, γέλιου, διαδραστικότητας αλλά και μηνυμάτων για την αγάπη και τη φιλία.

Για το όλο θετικό αποτέλεσμα, καθοριστικός ήταν σαφώς ο ρόλος και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και ήθος των ηθοποιών Σοφίας Καζαντζιάν και Μέλπως Μπατσακούτσα.

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη