Με Μιχάλη Κουταλιανό στον πάγκο ο Ιωνικός Νικαίας

Την πρώτη μέρα του 2020 ο Ιωνικός Affidea κάλυψε τη θέση του προπονητή με τον Μιχάλη Κουταλιανό. Ο 42χρονος Ρόδιος προπονητής έχει εμπειρία στην ΕΚΟ Basket League τόσο ως ασίσταντ όσο και ως πρώτος προπονητής του Κολοσσού H Hotels, μετρώντας συνολικά 12 παιχνίδια στον πάγκο του με ρεκόρ 6-6.

Η ανακοίνωση: “Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Κουταλιανό, που θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας.

Ο Έλληνας προπονητής έχει γεννηθεί στη Ρόδο στις 29 Νοεμβρίου του 1977 κι έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον πάγκο του τοπικού Κολοσσού, στον οποίο αρχικά ήταν assistant coach και στη συνέχεια πρώτος προπονητής. Μάλιστα, είχε εργαστεί και στο πλευρό του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Συγκεκριμένα από το 2003 μέχρι το 2014 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και το καλοκαίρι του 2014 ανέλαβε ως πρώτος στο ξεκίνημα της σεζόν. Στη συνέχεια, δούλεψε με επιτυχία στον Αίολο Αστακού τον οποίο ανέβασε στην Α2, ενώ πέρασε από τους πάγκους του Εθνικού και του Κοροίβου την περασμένη διετία.
Κόουτς, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας”.