Δάνεια σε όσους επλήγησαν από την πτώχευση του Thomas Cook

Δάνεια σε όσους επλήγησαν από την πτώχευση του Thomas Cook

Δάνεια σε όσους επλήγησαν από την πτώχευση του Thomas Cook

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 262 ΦΟΡΕΣ

Ξεκινάει άμεσα η χορήγηση δανείων επιδοτούμενων τόκων προς τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πτώχευση του Thomas Cook και των θυγατρικών του, μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών, από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας II της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, ύστερα από έγκριση της Επενδυτικής Επιτροπής του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός χορηγούμενων δανείων ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 40 εκατ. ευρώ εισφέρονται από το ΤΕΠΙΧ ΙΙ και τα 60 εκατ. ευρώ από τις συνεργαζόμενων τράπεζες, ενώη αποπληρωμή των δανείων θα υλοποιείται σε δύο έως πέντε έτη.

«Οι συμβάσεις της Αναπτυξιακής Τράπεζας για το χρηματοδοτικό αυτό προϊόν βρίσκονταιήδη στις τράπεζες προκειμένου να υπογραφούν και να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και αξιολόγησης αυτών. Τα δάνεια αφορούν μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες θα μπορούν να λαμβάνουν από τις τράπεζες συγχρηματοδοτούμενα δάνεια επιδοτούμενων τόκων ακόμα και στο 100%» δήλωσε σχετικά με το θέμα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας