Κίναρος: Τι ζήτησε η κυρα-Ρηνιώ από τον Μητσοτάκη On Air

Η κυρα-Ρηνιώ ζήτησε από τον Μητσοτάκη On Air το επίδομα που της έκοψαν.

Το πρόσωπο των ημερών, που έκανε και "ποδαρικό" στην αυγή του 2020, καθώς δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν λόγω βλάβης στις επικοινωνίες, μπορεί να έστρεψε το ενδιαφέρον όλων Ελλήνων πάνω της, αλλά τα προβλήματα δεν τελειώνουν με το που πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Λόγω βλάβης στα δίκτυα του νησιού η κυρα-Ρηνιώ δεν ήταν δυνατόν να επικοινωνήσει με τους δικούς της ανθρώπους, με αποτέλεσμα η οικογένειά της να ανησυχήσει και να ξεκινήσει μια μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της.

Το βίντεο δημοσιοποίησε ο ΣΚΑΪ και στα καρέ του βίντεο διακρίνεται το Super Puma να προσπαθεί να φτάσει πάνω από το σπίτι της γυναίκας υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η γυναίκα εντοπίστηκε από τον διασώστη που απογειώθηκε από τη Ρόδο και προσέγγισε το ακριτικό νησί. Βρισκόταν στο σπίτι της και καθόταν μόνη της όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Το αίσιο αποτέλεσμα της αναζήτησής της πρέπει να γίνει αφορμή από την πολιτεία να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυρα-Ρηνιώ, αλλά κι άλλοι κάτοικοι των δυσπρόσιτων νησιών του Αιγαίου, οι οποίοι κρατούν ζωντανή την Ελλάδα στα πιο απόμερα μέρη του Αιγαίου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης τρεις μέρες πριν χαθούν τα ίχνη της, είχε πάρει συνέντευξη από την κυρα-Ρηνιώ, η οποία είχε κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να ξαναδώσει το επίδομα που έδινε η προηγούμενη κυβέρνηση στον γιο της, με σκοπό να επιστρέψει στο νησί.