Κίναρος: «Μου κόπηκε το αίμα γιατί δεν είχα επαφή με τον έξω κόσμο», λέει η κυρά Ρηνιώ

Για την περιπέτεια που έζησε αποκλεισμένη στο νησάκι Κίναρος μίλησε στο newsit.gr η μοναδική κάτοικος του νησιού, η κυρά Ρηνιώ.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανέναν λόγο ζημιών στην ηλεκτροδότηση και στις τηλεπικοινωνίες στο νησάκι Κίναρος λόγω της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η κόρη της, η οποία επικοινώνησε με τις αρχές.

Τελικά η περιπέτεια της κυράς της Κίναρου είχε αίσιο τέλος με την κυρά Ρηνιώ να υποδέχεται τους διασώστες και να επιμένει να μην φεύγει από το σπίτι της.

Μάλιστα όπως είπε στο newsit.gr “μου κόπηκε το αίμα διότι δεν είχα επαφή με τον έξω κόσμο. Δεν είχα τηλέφωνο γιατί δεν είχα καθόλου ρεύμα. Φαγητό έφτιαχνα με το γκάζι και ζεσταινόμουν με υγραέριο.Παλαιότερα είχε ξανασυμβεί να μείνω τόσες ημέρες χωρίς ρεύμα”.

Όσο για το αν ανησύχησε τόνισε ότι “ήξερα ότι η κόρη μου θα διενεργήσει για να με βρει. Ήρθε ένα ελικόπτερο σήμερα, άρχισε και έβρεχε για να δει αν είμαι καλά. Ε να μην χαρώ; Περίμενα τόσες μέρες και τίποτα… Έλεγα επειδή είναι αργίες αυτές τις ημέρες δεν θα έρθει κανένας να με ψάξει”.

Πάντως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο νησάκι Κίναρος δεν φαίνεται να το βάζει κάτω!

“Δεν φοβάμαι που έμεινα χωρίς ρεύμα. Τόσο παράξενο είναι; Μόνο το βράδυ ενοχλούμαι που δεν έχω τηλεόραση και κοιμάμαι νωρίς. Την ημέρα δεν με νοιάζει, τριγυρίζω έξω. Στεναχωριέμαι μόνο που δεν έχω τηλεόραση να περνάει λίγο η ώρα. Αγχώθηκα μην μου χαλάσουν και τα τρόφιμα που είχα στο ψυγείο”, λέει στο newsit.gr.

Πηγή: newsit.gr