Κίναρος: Βίντεο ντοκουμέντο με την Πολεμική Αεροπορία να δίνει τρόφιμα στην κυρά Ρηνιώ

Κίναρος: Βίντεο ντοκουμέντο με την Πολεμική Αεροπορία να δίνει τρόφιμα στην κυρά Ρηνιώ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 559 ΦΟΡΕΣ

Το μεσημέρι της Παρασκευής απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας με προορισμό την Κίναρο και την κυρά Ρηνιώ, που είναι η μοναδική κάτοικος στο νησί.

Οι άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας - με δεδομένη τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών στην Κίναρο- έδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην ηλικιωμένη που ζει στο νησί.

Επιπλέον, όπως αναφέρουν από τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι άνδρες που προσγειώθηκαν στο μικρό νησί και συνάντησαν την κυρά Ρηνιώ, επιχείρησαν να αποκαταστήσουν και την βλάβη στην ηλεκτροδότηση στο σπίτι της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου.

Βίντεο: Η άφιξη του ελικοπτέρου στην Κίναρο

Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η επιχείρηση στην Κίναρο. Αρχικά, το ελικόπτερο άφησε έναν σάκο με τρόφιμα χωρίς να προσγειωθεί και στη συνέχεια φαίνεται πως ο χειριστής του βρήκε κατάλληλο σημείο, για να προσγειώσει με ασφάλεια το ελικόπτερο. Μάλιστα, στο βίντεο εμφανίζονται οι τρεις άνδρες του ελικοπτέρου να φωτογραφίζονται με την κυρά Ρηνιώ.

Εψαχναν την κυρία Ρηνιώ σε όλο το νησί

Η κακοκαιρία που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στην ηλεκτροδότηση και στο σύστημα επικοινωνίας με την Κίναρο. Αυτό έκανε την οικογένεια της ηλικιωμένης να ανησυχήσει καθώς δεν μπορούσε να την εντοπίσει από τη Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου. Ευτυχώς, την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου, ένα ελικόπτερο απογειώθηκε από τη Ρόδο και την εντόπισε καλά στην υγεία της.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε ακόμη

Σε πολλά χωριά της Ρόδου βρέθηκε με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα ο Δήμαρχος Ρόδου

Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες - Δηλώσεις του Δημάρχου Ρόδου κου Αλέξανδρου Κολιάδη

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης

Συμβαίνει τώρα: τροχαίο ατύχημα στην Ψαροπούλα

Προσοχή: Χωρίς φανάρια η διασταύρωση Ρόδου-Λίνδου με Τραουνού!

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Εντυπωσιακά κι ελπιδοφόρα τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του τουρισμού φέτος στη χώρα μας