Οι βραβεύσεις του Υγρού Στίβου Ρόδου

Οι βραβεύσεις του Υγρού Στίβου Ρόδου

Οι βραβεύσεις του Υγρού Στίβου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 257 ΦΟΡΕΣ

Την περασμένη Πέμπτη ο σύλλογος έκοψε την πίτα του και τίμησε όλους όσοι διακρίθηκαν το 2019

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 2 Ιανουαρίου, σε μια σεμνή τελετή, η οικογένεια του Υγρού Στίβου Ρόδου έκοψε την επετειακή πατροπαράδοτη πίτα και βράβευσε τους καλύτερους και τις καλύτερες του 2019, μετά την πρωινή προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας, στο «Μπλε Παλατάκι» του ΑPOLLO BEACH, που για άλλη μια φορά έλαμψε, όπως σε κάθε ευκαιρία παρουσίας του συλλόγου.

Μετά από την αναδρομή των πεπραγμένων του 2019, όπου ο Υγρός Στίβος Ρόδου είχε πολλές εσωτερικές αλλά και πανελλήνιου βεληνεκούς διακρίσεις, η ζεστή εκδήλωση συνεχίστηκε με τοποθετήσεις σχετικά με το πρόγραμμα της νέας χρονιάς και τους στόχους για το 2020.

Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των παιδιών που …ξεπέρασαν τον εαυτό τους και την αναμενόμενη βελτίωση κατά την αγωνιστική χρονιά που μόλις έκλεισε ημερολογιακά και ήραν αρκετοί.

Τα κορυφαία βραβεία πήραν οι ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών, αλλά και η Παρασκευή Κρητικού με τον Θωμά Σωτρίλλη ως ταλέντα του 2019.

Η Νικολέττα Παρδάλη βραβεύτηκε ως ανερχόμενη κολυμβήτρια της χρονιάς και ο Σταύρος Καμπέρης ως καλύτερος τριαθλητής. Καλύτεροι κολυμβητές του 2019 ήταν ο Στέλιος Βεϊσάκης και οι Ροδούλα Καραβόλια και Κατερίνα Σαρή, καλύτεροι πολίστες οι Jewls Βενιζέλου και Σάββας Παναγιώτου, ενώ ο Κυριάκος Μαυράκης αναδείχθηκε ο σημαντικότερος κολυμβητής αποστάσεων του συλλόγου. Η αθλήτρια με τη σημαντικότερη πρόοδο ήταν η Ροδούλα Καραβόλια και κορυφαίος αθλητής του 2019 ήταν ο Στέλιος Βεϊσάκης.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.