Πιο δυνατό φέτος το «Vargas-Ανταίος Run»

Το τεράστιο ενδιαφέρον που παρατηρήθηκε στον περσινό αγώνα και οι 253 συμμετοχές στο «Vargas-Ανταίος Run» κάνουν τους διοργανωτές να έχουν ξεκινήσει ήδη τις όποιες επαφές, έτσι ώστε η δρομική συνάντηση των 10χλμ. στην Κρεμαστή να έχει μεγαλύτερη επιτυχία. 

Ήδη έχουν σταλεί αιτήματα προς αρκετές εθελοντικές ομάδες του νησιού μας, για να έχουν παρουσία κατά τη διάρκεια του αγώνα, διασφαλίζοντας κυρίως την ασφάλεια των δρομέων, αλλά υπάρχει και η επαφή με την Περιφέρεια για κάλυψη, αν γίνεται, των εξόδων ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. 

Στόχος των διοργανωτών είναι στις 15 Μαρτίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, να φτάσουν οι συμμετοχές πάνω από 300, όμως στο κοντινό μέλλον θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου ο αγώνας να πάρει πιστοποίηση και να μετράει ως κριτήριο πρόκρισης γι’ άλλους σημαντικούς σχετικά με τις αποστάσεις αγώνες.  

Παράλληλα υπάρχει η απαραίτητη συνεργασία με τη δημοτική κοινότητα Κρεμαστής κι έχει επίσης παραγγελθεί η αψίδα για το σημείο εκκίνησης και τερματισμού μπροστά από τη Βιβλιοθήκη. Ένας από τους λόγους που η διαδρομή έχει αγαπηθεί από τους δρομείς είναι ότι μπορεί ο κάθε συμμετέχων να έχει αντίληψη για όλο τον αγώνα κατά τη διάρκειά του λόγω των μεγάλων ευθειών και των ελάχιστων στροφών. 

Ενδεικτικά η διαδρομή είναι η παρακάτω: Εκκίνηση από τη Βιβλιοθήκη Κρεμαστής-πορεία στην οδό Νηρηίδων-στροφή αριστερά προς παραλία-κατεύθυνση  προς τη γέφυρα Κρεμαστής-πορεία στον παραλιακό δρόμο αεροδρομίου-αναστροφή πριν το καφέ και πίσω ξανά προς τη Βιβλιοθήκη.