Πλήγμα με Δημητριάδη στον Άρη Αρχαγγέλου!

Πλήγμα με Δημητριάδη στον Άρη Αρχαγγέλου!

Πλήγμα με Δημητριάδη στον Άρη Αρχαγγέλου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 263 ΦΟΡΕΣ

Ο παίκτης κινδυνεύει ακόμα και να χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου

Σημαντικό πλήγμα με το Νίκο Δημητριάδη στον Άρη Αρχαγγέλου.

Ο παίκτης που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ρήξη χιαστού.

Επιπρόσθετα, φάνηκε πως έχει πειραχθεί και άλλο το γόνατό του το οποίο είναι πολύ επιβαρυμένο και θα χρειαστεί εκτός από την επέμβαση να μείνει και άλλο εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όπως φαίνεται, ο παίκτης κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος και αυτός οπωσδήποτε αποτελεί μια πολύ μεγάλη απώλεια για το σύλλογο του Αρχαγγέλου.

Περιμένουν τον ΑΟ Πυλίου
Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου που είναι και το πρώτο του 2020. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση για τον Άρη που καλείται να παίξει με μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα.

Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» για την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ο τεχνικός Γιώργος Σάββενας τόνισε τα ακόλουθα: «Είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Όποια είναι σε καλύτερη κατάσταση θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παίζουμε στο γήπεδό μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η μεγάλη αγωνιστική απραξία θα επηρεάσει την ομάδα του, απάντησε ως εξής:
«Όπως όλες τις ομάδες, έτσι και εμάς θα μας επηρεάσει. Νομίζω όμως ότι είναι καλό το ότι παίζουμε στην παρούσα φάση με μια ομάδα δυνατή όπως είναι ο ΑΟ Πυλίου η οποία πρωταγωνιστεί, γιατί θα είμαστε και εμείς σε επαγρύπνηση και δεν θα την υποτιμήσουμε».

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!