Με Αυγενικού και Χουζούρη o Διαγόρας στα Τρίκαλα

Με Αυγενικού και Χουζούρη o Διαγόρας στα Τρίκαλα

Με Αυγενικού και Χουζούρη o Διαγόρας στα Τρίκαλα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Τα δελτία των δυο παικτών είναι έτοιμα και έτσι έχουν τεθεί στη διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι στα Τρίκαλα

Με τους Αυγενικού και Χουζούρη στη 18άδα του αναμένεται να παραταχθεί ο Διαγόρας στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League.

Τα δελτία των δυο ποδοσφαιριστών είναι έτοιμα και ουσιαστικά θα αποτελέσουν και τα νέα πρόσωπα του «γηραιού» στην αναμέτρηση αυτή που είναι εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα του νησιού μας. Και οι δυο ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των νέων τους συμπαικτών.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι και του Σερτζίνιο θα τελειώσει θετικά για τον Διαγόρα μιας και ο έμπειρος παίκτης αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στον τεχνικό Πέτρο Ρουτζιέρη και εκτός μεγάλου απροόπτου θα αποκτηθεί.

Όπως φαίνεται, τη Δευτέρα αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία προκειμένου να υπογράψει και να ενταχθεί και αυτός στο ρόστερ της ομάδας.

Εντείνει τις προσπάθειες για στόπερ
Αυτό που πραγματικά «καίει» τους παράγοντες του συλλόγου είναι η εξεύρεση ενός στόπερ που θα είναι βέβαια έμπειρος και θα μπορεί να κάνει τη διαφορά, όπως γράφαμε και τις προηγούμενες ημέρες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι παράγοντες του «γηραιού» εξετάζουν δυο – τρεις περιπτώσεις παικτών από τους οποίους φαίνεται πως θα καταλήξουν πολύ σύντομα στον έναν.

Στο μεταξύ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του (διάστρεμμα) και τέθηκε στη διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη ο Πατσαρούχας. Η τελευταία προπόνηση πριν από το αυριανό παιχνίδι θα γίνει σήμερα το πρωί και το μεσημέρι η αποστολή του «γηραιού» θα αναχωρήσει για τα Τρίκαλα.

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στις 2μ.μ. στην Κρήτη ο Διαγόρας

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection από το Περιστέρι bwin, ο απίστευτος Χατζηνικόλας και το BCL από τη νέα σεζόν...

Ξεκίνησαν οι εργασίες στα Λάερμα

Άκαρπη η πρώτη Γ.Σ. του Αστέρα Παστίδας

Έξι μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο “8o Asteriks Open” της Σερβίας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Στον Σταυρό Καλυθιών ο Άκης Γεωργίου

Η Ελπίδα Πεταλούδων κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανδρών στο μπάσκετ!

Στον Σαρωνικό και πάλι ο Δελαπόρτας