Μήπως άκουσε κανείς πότε ξεκινούν τα έργα στο τοιχίο του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου;

Ρε παιδιά, μήπως άκουσε κανείς πότε τελικά θα  ξεκινήσουν τα έργα για την αποκατάσταση του τοιχίου στο δημοτικό στάδιο, γιατί από το καλοκαίρι όλο σχέδια είμαστε…

Ο χώρος έχει κλείσει με πασσάλους και πλέγμα, όμως υποστηρίζεται το τοιχίο από μαδέρια μήπως και πέσει. Έργα όμως, μπουλντόζες και φορτηγά δεν βλέπω εδώ και κάτι μήνες.

Όταν είναι να γίνει κάτι θα γίνει, μην ανησυχείτε, είναι να μην το βάλουν πείσμα. Αν πουν «τώρα ξεκινάμε», θα δείτε για πότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα γίνει …αγνώριστο το στάδιο.

Όχι, δεν γκρινιάζω πάλι, απλώς παρατηρήσεις κάνω, όπως έχω κάνει ένα σωρό φορές μέσα από τη συγκεκριμένη στήλη. Εδώ πια είναι να βάλουμε στοίχημα ποιο έργο θα ξεκινήσει πρώτο.

Θα ‘ναι η γέφυρα του Μάκκαρη ή μήπως αυτό στο στάδιο του Διαγόρα; Εσύ αποφασίζεις το τέλος και το αν θα είναι ευτυχές ή όχι. Πώς το κάναμε στα 90s δια τηλεφώνου; Ακριβώς έτσι.

Η κατάσταση πια στη Βύρωνος καταντά επικίνδυνη καθότι ο δρόμος έχει στενέψει πολύ με τον χώρο κλειστό για να μην παρκάρουν αυτοκίνητα κοντά στο τοιχίο, λες και τα έργα θα ξεκινήσουν αύριο.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά μια φορά πήγα να περάσω ανυποψίαστος από εκεί ένα βράδυ και παρά λίγο να με φάει λάχανο ένας τύπος με τ’ αμάξι στην προσπάθειά του να μην πέσει πάνω στο πλέγμα.

Γιατί εμείς εδώ πρώτα τα ζούμε και μετά γράφουμε…