Οι «Μαμάδες στη Ρόδο» στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής

Οι «Μαμάδες στη Ρόδο» στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής

Οι «Μαμάδες στη Ρόδο» στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 305 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για άλλη μία φορά η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού σωματείου «Μαμάδες στη Ρόδο» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις 15 Δεκεμβρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής.

Τα παιδιά κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα δεντράκια, στόλισαν χάρτινους χιονάνθρωπους, έγραψαν γράμμα στον Άι-Βασίλη και πήραν μαζί τους πολλά δώρα! Διασκέδασαν με θεατρικά και άλλα παιχνίδια από τη θεατρική ομάδα “ΠΡΑΞΙΣ”, χόρεψαν και παρακολούθησαν χριστουγεννιάτικα έθιμα.

Ακόμη, μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν πλούσια κεράσματα και όλοι μαζί έκαναν μία μεγάλη προσφορά στα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου”, τα οποία έλαβαν τα τρόφιμα και τα αναλώσιμα είδη που συγκεντρώθηκαν. Παράλληλα, τα παιδιά έλαβαν τις ζωγραφιές και τις κάρτες με τις ευχές που επιμελήθηκαν τα παιδιά την ημέρα της εκδήλωσης.

«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές και τους τοπικούς φορείς της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής που συντέλεσαν ώστε να διοργανωθεί και να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκδήλωση», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι «Μαμάδες στη Ρόδο».

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας