Ο σύλλογος Μουσουλμάνων της Ρόδου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Παρέα με τους Χριστιανούς γιόρτασαν οι Μουσουλμάνοι της Ρόδου την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, την περασμένη  Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020. 


Την εκδήλωσή μας τίμησαν εκπρόσωποι  της δημόσιας ζωής της Ρόδου καθώς και φορείς αθλητισμού τους οποίους η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μπεϊτζέ Σελλαβτζί  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν θερμά για την παρουσία τους.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Υγείας κ. Θωμάς Σωτρίλλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Καμπούρης, η Ειδική Σύμβουλος Δημάρχου κα Δέσποινα Χατζηδιάκου, ο Πρόξενος Τουρκίας στη Ρόδο κ. Σαλήμ Κιρτζάλη Αλή, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Πύραγος κ. Δημήτρης Μενεμέλης, ο Ιμάμης Ρόδου κ. Χασάν Καράαλη, ο εκπρόσωπος της Μουσουλμανικής Βιβλιοθήκης κ. Γιουσούφ Κίπρισλη, ο Πρόεδρος της αθλητικής ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, συνοδευόμενος από τον νέο μπασκετμπολίστα κ. Ομέρ Γκουρκάν, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα. 


Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Φιλίμων Ζαννετίδης, οι Βουλευτές Δωδ/σου κ. Ιωάννης Παππάς και κ. Βασίλειος Υψηλάντης, όμως δεν παρέλειψαν να στείλουν με γραπτή επιστολή στην Πρόεδρο και στα μέλη του Συλλόγου, τις θερμότερες ευχές τους. 
Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού  Συλλόγου των Μουσουλμάνων της Ρόδου «Η Αδελφοσύνη» ευχήθηκε σε όλους τους συμπατριώτες μας, καλή χρονιά με υγεία.