«Άνοιγμα» της Ρόδου σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

Άνοιγμα προς όλους τους παίκτες που ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου αποφάσισε να κάνει για μια ακόμα φορά φέτος η διοίκηση της Ρόδου.

Όσον αφορά λοιπόν το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου στο πλαίσιο της συνέχειας της Γ’ Εθνικής, η είσοδος για όλους όσους αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής μας, θα είναι δωρεάν.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση των «ελαφιών» αναφέρει:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στη δύναμη της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου είναι ευπρόσδεκτοι και θα μπορέσουν ελεύθερα να μπουν στο δημοτικό στάδιο την ερχόμενη Κυριακή για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.  

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00. Οι φίλοι της Ρόδου θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα πρώτα νέα αποκτήματά μας μαζί με τους ποδοσφαιριστές που φέτος αναδεικνύουν μετά από χρόνια, τη Ρόδο πρωταγωνίστρια δύναμη σε εθνικές κατηγορίες».

Ο Σπύρος Νικολάου από τον Σύνδεσμο της Αθήνας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της Κυριακής. «Βοηθοί» του θα είναι οι Μιχάλης Δόσης και Βαγγέλης Τζίκας από τον ίδιο Σύνδεσμο. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Βασίλης Τσαγγάρης του Συνδέσμου της Δωδεκανήσου.