Α' κατηγορία: Γρίφοι και τα σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες

Α' κατηγορία: Γρίφοι και τα σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες

Α' κατηγορία: Γρίφοι και τα σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 270 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Και πάνω που λέγαμε ότι το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας φέτος είναι υπόθεση Πυλίου και Ηρακλή Μαριτσών, ξεκίνησαν τα δύσκολα, οι γρίφοι και τα σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες.

Πάνε, δηλαδή, να το κάνουνε ντέρμπι το όλο σκηνικό και μια παράσταση για πολλούς ρόλους, ενώ θα μπορούσε ν’ αποτελέσει κάλλιστα έναν δραματικό μονόλογο.

Ως πόσοι ακόμη κομπάρσοι χωρούν σ’ ένα θέατρο-αποθήκη, απ’ αυτά που παίζουν έργα για περίπου είκοσι θεατές ανά παράσταση; Και θα με ρωτήσετε τώρα εσείς και με το δίκιο σας: τι κάθεσαι και σκας;

Μα με πνίγει η απορία, γιατί κάποιοι χρίζουν φαβορί και κάνουν κάτι φοβερές προβλέψεις λες και είναι σύγχρονες Κασσάνδρες. Ουδέποτε οι δύο προαναφερόμενες ομάδες μου γέμισαν το μάτι και το ομολογώ.

Ασφαλώς κι έχουν ένα πολύ καλό σύνολο, όμως κάτι λείπει, μια μορφή ισχύος για να τις πιάσει από το… χέρι και να τις οδηγήσει εκεί όπου κοιτούν ή τις έβαλαν να κοιτούν.

Με συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορεί το πρωτάθλημα ν’ αλλάξει κατά πολύ μορφή στο δεύτερο μισό του, και αν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα μου δημιουργήσει την παραμικρή απορία.

Κάποιοι τα θέλουν και τα παθαίνουν, διότι όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί ν’ αλλάξει τους συσχετισμούς.

Γι’ αυτό πάρτε πασατέμπο, στηθείτε μπροστά από την οθόνη του μυαλού σας, και υπομονή, μόνο αυτό συνιστώ…

Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνημα στα Πανελλήνια του στίβου από την Πάτρα και το Κ18

LFC Ιάλυσος: Άλλες εννέα ανανεώσεις

Οι νικητές στους σχολικούς αγώνες κολύμβησης δημοτικών

Απόλλων Καλυθιών: Ενισχυμένος και με τον Μαντικό

Μπαράζ Γ' Εθνικής: Ορίστηκαν οι διαιτητές αλλά…

Ανδρέας Μπιλιάς: «Μέσα από τη δουλειά να γίνουμε ομάδα!»

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Με δίδυμο προπονητών ο ΟΦ Ιστρίου

Το Σαββατοκύριακο ο επόμενος αγώνας του ΑΣΙΑΘ Ρόδου