Διαγόρας. Για το «διπλό» στην Ηγουμενίτσα

Θέλοντας να «ψηλώσει» και άλλο βαθμολογικά, ο Διαγόρας στοχεύει σε άλλη μια εκτός έδρας νίκη σήμερα (3 μ.μ.) στην Ηγουμενίτσα  απέναντι στον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League.

Οι «κυανέρυθροι» μετά το σπουδαίο «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στα Τρίκαλα, είναι σε πολύ κατάσταση και αποφασισμένοι να επαναλάβουν κάτι αντίστοιχο στη σημερινή αναμέτρηση. Το παιχνίδι δεν αναμένεται να είναι εύκολο, ωστόσο οι «κυανέρυθροι» είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν. Ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης έχει στη διάθεσή τους δεκαεπτά ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι. Αυτοί είναι οι ακόλουθοι:

Τσέλιος, Γιαγκόζης, Ευαγγελιδάκης, Χουζούρης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κασνέτση, Παπαδόπουλος, Αυγενικού, Πηνιώτης, Αθανασίου, Γλυνός, Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης, Γούλας, Πατσαρούχας και Γεωργίου.
Διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα και «βοηθοί» του οι Μιχάλης Μανάσης και Θύμιος Κουρέντας από τα Τρίκαλα. «Τέταρτος» ορίστηκε ο Νικόδημος Καββαδίας από την Κέρκυρα και παρατηρητής τους ο Ανδρέας Ντούλης από την Κόρινθο.

Οι υπόλοιποι αγώνες
Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής, θα παίξουν:
Ολυμπιακός Βόλου – Τρίκαλα
Καλαμάτα – Νίκη Βόλου
Τρίγλια Χαλκιδικής – Βέροια
Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.