«Μητροπολιτικός κώδικας της Χάλκης Δωδεκανήσου»

«Μητροπολιτικός κώδικας της Χάλκης Δωδεκανήσου»

«Μητροπολιτικός κώδικας της Χάλκης Δωδεκανήσου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 289 ΦΟΡΕΣ

Οι Εκδόσεις Παπαζήση και το Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS θα παρουσιάσουν το βιβλίο της ΣΟΦΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΟΥ «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟS (Σταδίου 24).
Από το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κοσμάς Σφυρίου, πρώην Υπουργός Αιγαίου, Εμπορικής Ναυτιλίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Δρ. Λυδία Αρτεμιάδη-Παπαρρήγα, Διευθύντρια Ερευνών - Διευθύνουσα ΚΕΙΕΔ της Ακαδημίας Αθηνών Κωνσταντίνος Αγγελάκος, Καθηγητής Παιδαγωγικών, Αναπληρωτής Πρύτανης Ακαδημαïκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Ιονίου Πανεπιστημίου Ιωάννης Βαληνάκης, Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαïκών Σχέσεων του ΕΚΠΑ, πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δωδεκανήσου και ο Αχιλλέας Κουτσουράδης, Καθηγητής Αστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, ο οποίος θα συντονίσει και τη συζήτηση.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας