Κοπή πίτας στην Αθλητική Ακαδημία Ρόδου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου την περασμένη Παρασκευή, παρουσία των μελών και των προπονητών της κι εξέδωσε γι’ αυτό την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της στο μεζεδοπωλείο «Μεζέωνας». Στην εκδήλωση αυτή παρόντες ήταν όλοι οι προπονητές του συλλόγου σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και στίβο με τις συνοδούς τους καθώς και τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου με τους/τις συζύγους τους. Την εκδήλωση τίμησε, επίσης, με την παρουσία του ο γνωστός καρδιολόγος  και φίλος της ομάδας, Γιώργος Δρακιού με τη σύζυγό του, ο οποίος προσφέρει εθελοντικά όλες τις απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες στο σύλλογό μας, κάτι για το οποίο του είμαστε ευγνώμονες όλοι μας!

 Να σημειωθεί ότι η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου διανύει φέτος τον τρίτο χρόνο παρουσίας της στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, έχει υπερδιπλασιάσει τα μέλη της σε όλα τα τμήματα και ενδεικτικό του άριστου κλίματος που επικρατεί είναι ότι όλοι οι προπονητές που ξεκίνησαν από την πρώτη χρόνια παραμένουν μέχρι σήμερα στις θέσεις τους, ενώ τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας τους και για την επόμενη χρονιά!

Στόχος της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου είναι την επόμενη αθλητική χρονιά η ομάδα να συμμετάσχει στο ανδρικό πρωτάθλημα μπάσκετ, κάτι που θα επισημοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου, ενώ το συγκεκριμένο τμήμα θα εκπροσωπηθεί, περα από το ανδρικό πρωτάθλημα, στα πρωταθλήματα εφήβων, παμπαίδων και Mini! Τέλος, στο ποδόσφαιρο, πέρα από τις κατηγορίες Κ6-Κ8-Κ10,που υπάρχει ήδη εκπροσώπηση, δεδομένη θεωρείται και η συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ12 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ στο στίβο θα υπάρχει συμμετοχή όλων των αθλητών μας στις αγωνιστικές ημερίδες του ΣΕΓΑΣ σε τοπικό επίπεδο!

Ευχόμαστε σε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας καλή χρονιά με υγεία και σε όλες τις ομάδες και τους παράγοντες τους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια ανάδειξης του αθλητισμού ως τρόπο ζωής στην καθημερινότητά μας!»