Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 185 ΦΟΡΕΣ

Θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο Καμείρου «Ιωάννης Πρώτος» στη μνήμη του Στέφανου Δημητρά και θα περιλαμβάνουν Kids Athletics και Mini Athletics Games

Γι’ άλλη μια χρονιά, ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 θα δώσει τη δική του ώθηση στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού, ανοίγοντας μια νέα αθλητική δεκαετία με τη διοργάνωση των Kids Athletics και των Mini Athletics Games την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 10.00 στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος».

Στο πλαίσιο της 9ης Χειμερινής Συνάντησης Κλασικού Αθλητισμού φέτος, ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 τιμά τη μνήμη του Στέφανου Δημητρά, του πρώην δημάρχου Καμείρου, που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατασκευή αυτού του σταδίου και την ίδρυση του συλλόγου.

Οι αγώνες διεξάγονται φυσικά με τη συνεργασία της ΕΑΣ Δωδεκανήσου και θα μπορούν να πάρουν μέρος στα Mini Athletics Games παιδιά από 9 έως 11 ετών, ενώ στα Kids Athletics θα έχουν παρουσία μαθητές-μαθήτριες δημοτικών σχολείων της περιοχής σε αγωνίσματα-παιχνίδια.

Κάθε χρόνο ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 διοργανώνει τις σημαντικές αυτές συναντήσεις με προσκεκλημένους αθλητές και αθλήτριες από τη χώρα μας με επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Φέτος, εκτός από τους αγώνες της ερχόμενης Κυριακής, θα γίνουν και οι εκδηλώσεις την Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, για την ανάδειξη περισσότερο του αθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς