Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Γι’ άλλη μια χρονιά, ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 θα δώσει τη δική του ώθηση στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού, ανοίγοντας μια νέα αθλητική δεκαετία με τη διοργάνωση των Kids Athletics και των Mini Athletics Games την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 10.00 στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος».

Στο πλαίσιο της 9ης Χειμερινής Συνάντησης Κλασικού Αθλητισμού φέτος, ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 τιμά τη μνήμη του Στέφανου Δημητρά, του πρώην δημάρχου Καμείρου, που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατασκευή αυτού του σταδίου και την ίδρυση του συλλόγου.

Οι αγώνες διεξάγονται φυσικά με τη συνεργασία της ΕΑΣ Δωδεκανήσου και θα μπορούν να πάρουν μέρος στα Mini Athletics Games παιδιά από 9 έως 11 ετών, ενώ στα Kids Athletics θα έχουν παρουσία μαθητές-μαθήτριες δημοτικών σχολείων της περιοχής σε αγωνίσματα-παιχνίδια.

Κάθε χρόνο ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 διοργανώνει τις σημαντικές αυτές συναντήσεις με προσκεκλημένους αθλητές και αθλήτριες από τη χώρα μας με επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Φέτος, εκτός από τους αγώνες της ερχόμενης Κυριακής, θα γίνουν και οι εκδηλώσεις την Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, για την ανάδειξη περισσότερο του αθλήματος.