Ρόδος: Φυλάκιση δύο ετών σε 32χρονο για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Ρόδος: Φυλάκιση δύο ετών σε 32χρονο για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Ρόδος: Φυλάκιση δύο ετών σε 32χρονο για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 883 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών η οποία αναστέλλεται επί τριετία, επιβλήθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων σε 32χρονο από τη Λάρισα, που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο 32χρονος πριν από τρία χρόνια δικάστηκε πρωτόδικα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή, την οποία και μείωσε χθες στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.
Συνήγορος υπεράσπισης παραστάθηκε ο κ. Ιωάννης Χαρίτος και πολιτική αγωγή ο κ. Γεώργιος Βήτας.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, το δυστύχημα σημειώθηκε δέκα λεπτά πριν από τις έξι το πρωί της 14ης Ιουλίου 2012, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου - Καμείρου (περιοχή Κρητικά απέναντι από νυκτερινό κέντρο).

Ο 36χρονος Σταύρος Αυγέρης του Αθανασίου επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα την ίδια ώρα που Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό τον 32χρονο κατευθυνόταν προς Ιαλυσό. Η σύγκρουση οχήματος και πεζού ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 36χρονος.

Άμεσα στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου αλλά και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 36χρονο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 32χρονος οδηγός συνελήφθη, ενώ για τις συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργήθηκε έρευνα από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Για αποπλάνηση κοριτσιού θα δικαστεί 44χρονος στο Εφετείο

Για απόπειρα ζωοκτονίας συνελήφθη στην Κάρπαθο 61χρονος

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών

Σύλληψη 38χρονου στην Κάλυμνο

Στο εδώλιο 44χρονος Κώος για κατάχρηση ανηλίκου

Να επιστρέψει σε πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ ζητά 61χρονος

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο