Οι καταστηματάρχες της Νέας Αγοράς ευχαριστούν τη Μάνθα Ζιώγου

Θερμές ευχαριστίες στην πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κα Μάνθα Ζιώγου απευθύνουν με σχετική ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης Δημοτικών καταστημάτων Ρόδου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα: «Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης  Δημοτικών Καταστημάτων Ρόδου, εκ μέρους όλων των μελών του, ευχαριστεί το μέλος μας και πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Ρόδου Κα Μάνθα Ζιώγου η οποία δώρισε, στη  μνήμη της κόρης της Στέμης, τον σταθμό πρώτων βοηθειών για την υποστήριξη ζωής σε δύσκολες καταστάσεις όπως ανακοπή καρδιάς, πνιγμό, εγκαύματα κ.α.  

Η επιλογή της να εγκατασταθεί η μονάδα αυτή, στο ιστορικό μνημείο της Νέας Αγοράς, μας τιμά ιδιαίτερα και θεωρούμε τουλάχιστον υποχρέωσή μας να εκπαιδευτούμε για τη χρήση της. Για τον λόγο αυτό, καταστηματάρχες και εργαζόμενοι στη Νέα Αγορά, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ θα παρακολουθήσουμε σεμινάρια πρώτων βοηθειών χωρισμένοι κατά ομάδες ώστε να πιστοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι για την χρήση της μονάδας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Κα Ζιώγου και ελπίζουμε αυτή η ενέργεια να γίνει παράδειγμα προς μίμηση σε όλο το νησί, μιας και τα πρώτα 3 λεπτά είναι τα κρίσιμα σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις που ευχόμαστε να μην φτάσει κανείς ποτέ.»

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος,  Παναγιώτης Κατσιδώνης  
Η γραμματέας, Τσαμπίκα Πολίτη