Σε συνέδριο στη Θεσσαλονίκη ο Θεοδόσης Στεφανάκης

Το  20ό Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και στο Mediterranean Palace, από σήμερα έως και την Κυριακή με θέμα: «Σύγχρονα και Εναλλακτικά Μοντέλα Ανάπτυξης της Αθλητικής Βιομηχανίας» . 

Σ’ αυτό θα συμμετάσχει ως ομιλητής ο  αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔ Θεοδόσης Στεφανάκης, αναπτύσσοντας το θέμα: «Βασικές έννοιες για την οικονομική διαχείριση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων».

Η εκπροσώπηση της ΕΠΣΔ  σε ένα σημαντικό αθλητικό και επιστημονικό συνέδριο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, αφού συνδιοργανωτές θα είναι το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Εργαστήριο Διοίκησης Αθλητισμού Τουρισμού και Αναψυχής του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ. 

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής άλλωστε ανοίγει τις πύλες της με πάνω 300 συνέδρους από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στις τρεις μέρες του συνεδρίου εκπρόσωποι του αθλητισμού απ’ όλους τους χώρους, καθηγητές Πανεπιστημίων κι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα περάσουν από τις “στρογγυλές τράπεζές” του, εμπλουτίζοντας τη συγκεκριμένη θεματολογία με μοναδικό στόχο και σκοπό την ανάδειξη των νέων διεθνών δεδομένων για την οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού.

Το Συνέδριο αναμένεται να το παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός επιστημόνων, καθηγητών φυσικής αγωγής, επαγγελματιών, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων δομών που συνδέονται με την οργάνωση και διοίκηση της άσκησης της αθλητικής αναψυχής και του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα με στόχο να συνεισφέρει στην τοπική και περιφερειακή αθλητική ανάπτυξη.