Δύο σπουδαίες διακρίσεις  για τον όμιλο Χατζηλαζάρου

Ο όμιλος H Hotels Collection-Hatzilazarou Group διακρίθηκε  για την επιχειρηματική του δράση για ακόμα μια χρονιά.
Τη διάκριση True Leader από την ICAP απέσπασε ο όμιλος για την εταιρεία Ι. Χατζηλαζάρου Α.Ε.


Πιο συγκεκριμένα, η διάκρισή ως “True Leader” σημαίνει ότι η κύρια Εταιρεία του Ομίλου:  
• Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες για το 2018.
• Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό της από το 2017 στο 2018.
• Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον Κύκλο Εργασιών.
• Έχει υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Η ICAP, αναδεικνύει ετησίως από το 2011, όλες τις Εταιρείες και τους Ομίλους – Ηγέτες που ικανοποιούν τα αντικειμενικά κριτήρια, που θέτει ο Θεσμός χωρίς να παρεμβάλλεται η υποκειμενική επιρροή γνώμης κάποιας Επιτροπής ή μιας ψηφοφορίας.
Ο όμιλος απέσπασε ακόμα μια διάκριση, το Treasures of Greek Tourism 2019 από τη New Times που αναδεικνύει τις δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού.
Οι διακρίσεις που απονεμήθηκαν βασίζονται σε αυστηρώς αντικειμενικά κριτήρια, μεταξύ των οποίων η κερδοφορία, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, η απόδοση ιδίων κεφαλαίων, το περιθώριο κέρδους, τα υλοποιούμενα επενδυτικά σχέδια κ.ά.


O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Ιωάννης Χατζηλαζάρου, παρέστη στις εκδηλώσεις και παρέλαβε τις διακρίσεις. Ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος και υπόσχεται να συνεχίσει να επενδύει στον τομέα του τουρισμού.
Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων, 1400 εργαζομένους και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της ροδίτικης φιλοξενίας.