Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου  σε αναπτυξιακή τροχιά…

Αποδεικνύοντας εμπράκτως τον σωστό τρόπο λειτουργίας της, η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου ανακοίνωσε τη δημιουργία ιστοσελίδας και νέου λογοτύπου, καθώς επίσης και μια σειρά από δραστηριότητές της με επίκεντρο τους νέους και τη σωματική άσκηση.

Η ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της δικής της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και παράλληλα τη δημοσιοποίηση του νέου της λογότυπου, όπου απεικονίζονται το νησί μας και τα αθλήματα δράσης του συλλόγου. Αποδεικνύοντας εμπράκτως τον άκρως επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας της και επιβεβαιώνοντας την πρόθεση της «ότι ήρθε, για να μείνει», δίνει την ευκαιρία σε όλα τα μέλη και τους επισκέπτες της να ενημερώνονται πλήρως για όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές της δράσεις μέσα από την ιστοσελίδα athlitikiakadimia.gr

Να σημειωθεί ότι η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου δραστηριοποιείται την τελευταία τριετία στο χώρο του αθλητισμού, έχοντας σε πλήρη λειτουργία τρία τμήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ και στίβο. Τη φετινή περίοδο μάλιστα δημιουργήθηκε και πρότυπο τμήμα «sports fun» για παιδιά που φοιτούν στο βρεφονηπιακό σταθμό του Κολλεγίου Ρόδου με σκοπό την πρώτη επαφή τους με τις βασικές αρχές του αθλητισμού, ενώ τέθηκε σε λειτουργία και τμήμα προετοιμασίας υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ, στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της Ακαδημίας μας.

Επίσης, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου λειτουργεί υπερσύγχρονο γυμναστήριο για τη διευκόλυνση των δραστηριοτήτων όλων των αθλημάτων, με αποτέλεσμα να μη χάνεται καμία προπόνηση από το πρόγραμμα των παιδιών ακόμη και σε καταστάσεις ακραίων καιρικών φαινομένων. Τελος, η Αθλητικη Ακαδημία δραστηριοποιείται και στο κομμάτι των μουσικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του νησιού μας με τις επιτυχημένες συναυλίες με το Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 12 Ιουλίου 2019,την Ελένη Φουρέιρα στις 2 Αυγούστου 2019, τον Γιώργο Γιαννιά στις 8 Νοεμβρίου 2019 και τον Ηλία Καμπακάκη στις 7 Δεκεμβρίου 2019,σε συνεργασία με τον όμιλο «Ακταίον».