Κώστας Βελιτζέλος: «Αβαντάζ οι έντεκα βαθμοί!»

Κώστας Βελιτζέλος: «Αβαντάζ οι έντεκα βαθμοί!»

Κώστας Βελιτζέλος: «Αβαντάζ οι έντεκα βαθμοί!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος μιλάει για το μεγάλο προβάδισμα που έχει αποκτήσει η ομάδα του στον 6ο όμιλο μετά το νέο «διπλό» αυτή τη φορά στα Σπάτα

Την πεποίθηση ότι το προβάδισμα των έντεκα βαθμών που έχει αποκτήσει η ομάδα του είναι ιδιαιτέρα σημαντικό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει ακόμη κάτι, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος με αφορμή και τη νέα νίκη της ομάδας του, αυτή τη φορά στα Σπάτα επί του Αήττητου (1 – 2).

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» που δεν είναι άλλο από το γηπεδικό. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Οι έντεκα βαθμοί είναι ένα μεγάλο αβαντάζ και μας δίνουν την άνεση να δουλεύουμε λίγο πιο ελεύθερα όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Βαθμολογικά υπάρχουν τα περιθώρια στους αντιπάλους μας. Δουλεύουμε σε δυο άξονες: και να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο και να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ. Γιατί στο κομμάτι αυτό θέλουμε ακόμη λίγο δουλειά δεδομένου ότι έχουν έρθει καινούργια παιδιά στην ομάδα και πρέπει να βρεθεί η χημεία».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων ο κ. Βελιτζέλος τόνισε τα ακόλουθα:
«Όλα τα τελευταία παιχνίδια είναι δύσκολα για εμάς γιατί στον καινούργιο χρόνο δεν έχουμε ποτέ την ίδια ενδεκάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι στα Σπάτα υπήρχαν νέα παιδιά που έπαιζαν για πρώτη φορά σε κάποιες θέσεις. Αυτό είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για να μπορεί να βγάλει την εικόινα που θέλει μια ομάδα με τους αυτοματισμούς της.

Χρειάζετασι χρόνο και υπομονή. Καταφέραμε να προηγηθούν νωρίς στα Σπάτα αλλά στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα καλά με αποτέλεσμα να δεχθούμε την ισοφάριση. Η αντίδραση όμως που βγάλαμε μετά το 1 – 1 και το ότι για είκοσι λεπτά η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο είναι σίγουρα σημαντικά στοιχεία και δείχνει τις δυνατότητές μας. Έχουμε πολλά θετικά να δούμε στη συνέχεια».
Ο τεχνικός των «πρασίνων» αναφέρθηκε και στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και φέτος η Ρόδος.

«Δεν μπορεί την Κυριακή να πατήσεις ένα κουμπί και να γίνουν όλα. Αν δεν έχεις σωστό γήπεδο να προπονηθείς, δεν μπορείς να παρουσιάσεις την εικόνα που θέλεις στα επίσημα παιχνίδια. Στο Βοηθητικό γήπεδο δεν μπορούν να γίνουν προπονήσεις ούτε καν ερασιτεχνικής ομάδας. Όταν χρειάζονται τρια και τέσσερα κοντρόλ για να σταματήσει η μπάλα και όταν το έδαφος είναι σκληρό και βγάζουν προβλήματα οι παίκτες, ασφαλώς και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για προπονητήριο. Προσπαθούμε να βολευτούμε λίγο με το Ενωσιακό και με το ότι μια φορά την εβδομάδα μπαίνουμε στο κεντρικό γήπεδο που και αυτό τώρα τελευταία παρουσιάζει κάποια θέματα.

Είναι σίγουρα μεγάλο το πρόβλημα. Η Ρόδος αυτή τη στιγμή έχει καλούς παίκτες και την ικανότητα να βγάλει πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο αλλά χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Δηλαδή, να αποκτήσουν οι παίκτες την ψυχολογία μέσω των καλών ενεργειών που θα κάνουν στην προπόνηση. Αυτό είναι σημαντικό. Η Ρόδος χρειάζεται ένα καινούργιο προπονητήριο. Μόνο τότε θα μπορούν να δουελυτούν καλύτερα και οι Υποδομές του συλλόγου».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο