Μια γιορτή του αθλητισμού το «Arhaggelos Run»

Μια γιορτή για τον αθλητισμό και την  αντοχή μέσα από την άσκηση θα είναι το «Arhaggelos Run», που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου,  με αφετηρία και τερματισμό στην πλατεία του Αρχαγγέλου, μπροστά από τα σχολεία. 

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τη διαδρομή των 10χλμ. μέσα στο χωριό αλλά και τον παιδικό αγώνα των 1000μ., ώστε μαθητές και μαθήτριες από την περιοχή να έχουν την πρώτη τους εμπειρία από μια τέτοια διοργάνωση.

Για την καλύτερη δυνατή πραγματοποίηση του αγώνα υπάρχει συνεργασία όλων των συλλόγων του Αρχαγγέλου, αθλητικών και μη, δείγμα της θέλησης για την επιτυχία, ώστε να γίνει ουσιαστικά παράδοση μια διοργάνωση αντοχής στη συγκεκριμένη περιοχή.

Να σημειωθεί πως υπάρχει η έγκριση από την ΕΑΣ Δωδεκανήσου που είναι σημαντική, όπως επίσης στηρίζεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου.

Μάλιστα προχθές έγινε η πρώτη συνάντηση των διοργανωτών με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου, Νίκο Διμέλη και ακολούθησε αυτή με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, ώστε να υπάρξει η κατάλληλη συνδρομή στο κομμάτι της ασφάλειας που είναι και το σημαντικότερο για την επιτυχία.

Στον αγώνα θα υπάρχει και η συνδρομή από εθελοντικές ομάδες  και ιατρική κάλυψη, ενώ κατά τη διάρκειά του οι διοργανωτές θα προσπαθήσουν μέσα από χορηγίες και συγκεκριμένες δράσεις που θα γνωστοποιηθούν το επόμενο διάστημα, να προβάλλουν  και τον πολιτισμό της περιοχής.