Δύσκολα θα βρεθεί λύση στα προβλήματα των γηπέδων

Ως μια σημαντική πρωτοβουλία μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση του Αλέξανδρου Κολιάδη να ξεκινήσει τις συναντήσεις με παράγοντες συλλόγων από την περιοχή, για να συζητηθεί το πλαίσιο σωστής χρήσης των εγκαταστάσεών μας.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ τα έχει ζήσει… όλα ως βοηθός προπονητής σε κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες κι έχει ταξιδέψει σε στάδια που εμείς τα βλέπουμε από… φωτογραφίες και τα θαυμάζουμε.

Ξεκάθαρο είναι πάντως ότι με την κατάσταση που επικρατεί, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί μια λύση συμφέρουσα για όλους ή τουλάχιστον για τους περισσότερους.

Στα ομαδικά αθλήματα οι ακαδημίες… ξεφυτρώνουν πια σαν τα μανιτάρια και όλοι ζητούν στέγη που είναι υποχρεωμένος να παρέχει ο Δήμος, εφόσον ορίζουν κάποια από τις περιοχές του ως έδρα στο καταστατικό τους.

Όταν όμως έχεις ένα σωρό παιδιά υπό τη σκέπη σου, πρέπει να φροντίζεις αυτή να μην… πέσει κι έχουμε θέματα μετά. Δεν ιδρύουμε ακαδημίες και μετά προσπαθούμε να γλιτώσουμε όσο γίνεται περισσότερα έξοδα, θέτοντας τους προύχοντες προ των ευθυνών τους.

Στην Ελλάδα του «ό,τι δηλώσεις είσαι» δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και πολλές φορές βρεθήκαμε μάρτυρες σε απίστευτες καταστάσεις που δεν ξέραμε ποιος δουλεύει ποιον…

Αφήστε τα λοιπόν και μην τα ρωτάτε, απλώς προσπαθήστε να κλείσετε μια θέση με θέα και απολαύστε ό, τι μπορεί να διαδραματιστεί μπροστά στα μάτια σας χωρίς υπεκφυγές και χωρίς να δηλώσετε ψευδή ιδιότητα…