Βίντεο: Κίνδυνος - Θάνατος από τους... σκοτεινούς σηματοδότες στη  Ρόδου - Λίνδου

Έχει παραγίνει το κακό τις τελευταίες εβδομάδες με τους σηματοδότες σε κεντρικά σημεία του νησιού μας να μην λειτουργούν!

Σήμερα από το πρωί και πάλι, οι σηματοδότες στο κομβικό σημείο της Ρόδου - Λίνδου στην περιοχή Ασγούρου, ήταν σβηστοί, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να καρδιοχτυπούν αφού μπαίνουν σε μεγάλο κίνδυνο για να μπορέσουν να διασχίσουν το σημείο χωρίς να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα ή δυστύχημα.

Η κατάσταση έχει εξοργίσει χιλιάδες οδηγούς και κατοίκους της περιοχής που διέρχονται με τα οχήματά τους καθημερινά από την περιοχή και μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαν σήμερα το πρωί με τη ΡΟΔΙΑΚΗ μητέρες που μεταφέρουν τα παιδιά τους στο σχολείο μέσα σε αυτό τον κίνδυνο, άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου.

Σημειώνεται ότι στο σημείο αυτό έχουν καταγραφεί πολλά τροχαία ατυχήματα αλλά και δυστυχήματα τα τελευταία χρόνια, γεγονός που υπόχρέωσε την τότε νομαρχιακή αρχή (μετά από τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου) να προχωρήσει στην τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών.

Εξαιτίας αυτής της επικινδυνότητας, επιβάλλεται να γίνει άμεση και οριστική αποκατάσταση του προβλήματος έγκαιρα και όχι κατόπιν τραγωδίας και πάλι.