Η εκδήλωση για την πίτα του  πολιτιστικού συλλόγου Κρεμαστής

Γέμισε με νιάτα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 το Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», με τις ευλογίες του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολύμπου κ.κ. Κυρίλλου και του πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη Ι.Ν. Παναγίας Καθολικής Κρεμαστής Μελίτονα.

Στην εκδήλωση έγινε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ν. Μπάτη ο απολογισμός δραστηριοτήτων για το έτος 2019.

Επίσης, βραβεύτηκαν τα παιδιά του Συλλόγου που αρίστευσαν την περσινή Σχολική χρονιά και συμμετείχε η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού υπό την καθοδήγηση του κ. Φιλήμονα Μιχαλάκη δείχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες και δείγμα της δουλειάς τους.
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση εικόνας την οποία αγιογράφησε η κ. Καθολική Ματσουκάρη , τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, και την οποία κέρδισε το μέλος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Κασταμούλας.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε το μέλος του Συλλόγου κ. Παντελής Νταντίδης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Δωδ/σου κ. Μίκα Ιατρίδη και κ. Ιωάννης Παππάς, ο Αντιδήμαρχος Πεταλούδων και Αφάντου κ. Αναστάσιος Σπανός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τηλέμαχος Καμπούρης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάς, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου  κ. Βασίλειος Παπαοικονόμου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρεμαστής κ. Μιχαήλ Δράκος, μέλη του τοπικού Συμβουλίου Κρεμαστής, ο πρώην Πρόεδρος τοπικού Συμβουλίου Κρεμαστής κ. Νικόλαος Κεφαλάκης, ο Διευθυντής Γενικού Λυκείου Κρεμαστής κ. Δημήτριος Γρηγοριάδης, Πρόεδροι Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και φυσικά πλήθος κόσμου.