Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Καρπάθου το 2020

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Καρπάθου το 2020

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Καρπάθου το 2020

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 331 ΦΟΡΕΣ

Το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του για το 2020 ενέκρινε η επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου.

Κύριος στόχος του νέου προγράμματος, είναι η προσέγγιση των αγορών-στόχων με ποικιλόμορφους τρόπους προβολής, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό και να εδραιωθεί σε αυτές το πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν της Καρπάθου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα λάβουν χώρα μεταξύ άλλων οι εξής δράσεις:
- Συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων τουριστικού μάρκετινγκ, η οποία θα αναλύσει τον τουριστικό προορισμό, δηλαδή την προσφορά, τη ζήτηση, τις τάσεις και την αντίληψη των επισκεπτών, θα προσδιορίσει την τουριστική ταυτότητα του νησιού, θα αναλύσει την επιλεγμένη στρατηγική και θα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε δημόσιες σχέσεις, προωθητικές δράσεις και επικοινωνία.

-Φιλοξενία δημοσιογράφων, bloggers και άλλων επηρεαστών, ώστε μέσα από ταξίδια εξοικείωσης, να βιώσουν την εμπειρία που προσφέρει η Κάρπαθος και να τη μεταδώσουν στο ευρύ κοινό μέσα από αφιερώματα και άρθρα ή μέσα από νέες συνεργασίες και ταξιδιωτικά πακέτα.

-Υλοποίηση δράσεων για την ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού και άλλων ειδικών μορφών τουρισμού, όπως τα αναρριχητικά πεδία και ο θαλάσσιος τουρισμός

-Ψηφιακό μάρκετινγκ μέσω των social. media και της δημιουργίας νέας τουριστικής ιστοσελίδας σε πολλαπλές γλώσσες όπως Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.

-Διαφημιστική προβολή σε διαδικτυακά και έντυπα μέσα, καθώς και εξωτερική προβολή σε μετρό, λεωφορεία και λοιπά σημεία συγκέντρωσης κοινού.

-Δημιουργία φυλλαδίου προορισμού και μετάφρασή του σε 6 γλώσσες, δημιουργία βίντεο με θέμα τις ειδικές μορφές τουρισμού.

-Δράσεις για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως είναι οικοτουρισμός, αγροτουρισμός, τουρισμός περιπέτειας, πολιτιστικός τουρισμός, αρχαιολογικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, οινοτουρισμός, γαστρονομικός τουρισμός, αθλητικός τουρισμός και εκπαιδευτικός τουρισμός.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού

Προβλήματα υδροδότησης στον δήμο Καρπάθου

Σωτήρια διάσωση της Πυροσβεστικής στην Αμοωπη της Καρπάθου

Φωτιά σε εξέλιξη στον ποταμό της Αρκάσας Καρπάθου

Γίλλες: Το παλιό έθιμο που γιορτάζεται μέχρι σήμερα στο Απέρι της Καρπάθου

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε και στην Κάρπαθο η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου (φωτογραφίες)