Πολλή …δουλειά για την πειθαρχική επιτροπή

Αρκετές υποθέσεις εξέτασε αυτή την εβδομάδα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔ με βάση τα όσα γράφτηκαν στα φύλλα αγώνων κι έχουν να κάνουν με τιμωρίες ποδοσφαιριστών, παραγόντων, προπονητών αλλά και κλήσεις σε απολογία για τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

1 αγωνιστική: Στελλάς Μ. (Απόλλων Καλυθιών), Νταϊλάνι Α. (Διγενής), Γιαννακόπουλος Σ. (Αστέρας Παστίδας), Κρητικός Β. (Ηρακλής Μαριτσών), Μέμα Ρ. (Δαμάγητος), Αθανασόπουλος Ι. (Ροδιακός), Λεβεντέρης Α. (Σύμη), Χωρίτης Χ. (ΟΦ Ιστρίου), Νερατσάκης Ι. (Απόλλων Καλυθιών Κ16), Κλάδης Π. (Πολύστρατος),

2 αγωνιστικές: Τσομάνι Γ. (Ιππότες), Λαουδίκος Χ. (Αθλέτικο), Τσιριγώτης Π. (Ατρόμμητος Διμυλιάς).

3 αγωνιστικές και πρόστιμο 30 ευρώ: Σπανός Σ. (Αθλέτικο)

5 αγωνιστικές και πρόστιμο 50 ευρώ: Ροδίτης Α. (Ιππότες)

4 αγωνιστικές και πρόστιμο 40 ευρώ: Πέθακας Α. (ΠΑΣ Ασκληπειού)

8 αγωνιστικές και πρόστιμο 80 ευρώ: Κωστάκης Π. (Άρης)

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον αγώνα Κυπέλλου στις Φάνες μεταξύ του Ακουσίλαου και του Αστέρα Παστίδας, η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στο σωματείο «Ακουσίλαος» την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ. (Άρθρο 15’ παρ. 3’  περ. α’ του ΠΚ).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο αποβλήθηκαν από τους αγωνιστικούς χώρους με απόφαση των διαιτητών οι παρακάτω, οι οποίοι δεν έχουν το δικαίωμα παρουσίας εντός αυτών την ερχόμενη αγωνιστική:

-Διγενής-Απόλλων Καλυθιών (Α’ Κατηγορία): Γ. Πατρού ως  εκπρόσωπός του Διγενή.

-Άρης-Ηρακλής Μαριτσών (Α’ Κατηγορία): Κ. Πάττας ως προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών.

-Ευαγόρας-ΠΑΣ Ασκληπειού (Γ’ Κατηγορία): Ν. Κουγκράς ως εκπρόσωπος του ΠΑΣ Ασκληπειού.

-Ιππότες-ΟΦ Ιστρίου (Γ’ Κατηγορία): Αλ. Καγιάς ως εκπρόσωπος του ΟΦ Ιστρίου.

ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

-Συμφώνα με τις περιγραφές των αξιωματούχων αγώνων, καλείται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ σε εγγραφή απολογία το σωματείο του Άρη μέχρι την Πέμπτη 06-02-2020 και ώρα  16:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Μετά την καταγγελία του Απόλλωνα Καλυθιών και την κατάθεση φωτογραφιών από τον αγώνα στα Κοσκινού που είχαν να κάνουν με «χειρονομίες» παικτών των γηπεδούχων, η Πειθαρχική Επιτροπή αποφαίνεται πως το οπτικό υλικό (φωτογραφίες) δεν έχει ληφθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 21’ της Προκήρυξης της ΕΠΣΔ περί Ραδιοτηλεοπτικών Δικαιωμάτων και του Άρθρου 29’ του ΚΑΠ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη.