Το αδιέξοδο από τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών

Το αδιέξοδο από τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών

Το αδιέξοδο από τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Ένας πανικός έγινε και φέτος με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου στο τοπικό μας, κάτι αδιανόητο κάποιες σεζόν πριν λόγω και του διαφορετικού πλαισίου πάνω στον τομέα των μετακινήσεων.

Μάλλον το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κινείται σε αχαρτογράφητο έδαφος και αυτό μπορεί μελλοντικά να του κοστίσει στην περίπτωση λειτουργίας του ενστίκτου της αυτοσυντήρησής του. Τα δάνεια από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπορεί και να ‘ταν αναπόφευκτα, όμως η ουσία είναι ότι ο χαρακτήρας του έχει αλλάξει κατά πολύ. Και το χειρότερο είναι πως έχει αλλοιωθεί και ο χαρακτήρας των ανθρώπων σε κάθε τομέα του.

Από τον φροντιστή της … τελευταίας ομάδας έως και τον πρόεδρο ή όποιον τέλος πάντων βάζει το χρήμα και κινεί νήματα, μετατρέποντας σε υποτελείς τους ανθρώπους που δεν θα ‘πρεπε. Είναι πάμπολλα τα παραδείγματα προσωπικοτήτων ματαιόδοξων στο ποδόσφαιρο που αντιγράφουν, η αλήθεια είναι, κινήσεις από τους προέδρους των μεγάλων ΠΑΕ καθώς έχουν μετατραπεί σε ηγέτες και καθοδηγητές εθελοντικών στρατών.

Σίγουρα δεν ζούμε στο ’70, η φρόνηση όμως δεν χάνεται και δεν μπορεί να κατακτηθεί κιόλας. Αυτό ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις. Πρέπει λοιπόν να ‘μαστε προσεκτικοί στο πού βαδίζουμε και τι πρότυπα δίνουμε ακόμα και στους νέους, γιατί δυστυχώς πολλά απ’ αυτά είναι λανθασμένα και μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου… τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

Τώρα λοιπόν χρειάζεται να διαβούμε μια ατραπό που δυστυχώς εμείς δημιουργήσαμε και ο γυρισμός μοιάζει τόσο δύσκολος. Τα φωτεινά παραδείγματα υπάρχουν γύρω μας από ανθρώπους που θεωρούνται γραφικοί επειδή κοιτάζουν και κρίνουν τον ποδοσφαιρικό κόσμο διαφορετικά, δηλαδή ορθολογικά βάσει μιας σταθεράς, μιας σωστής, όπως και να το κάνουμε, εικόνας.

Αυτοί απομονώνονται και δεν μπορούν όχι απλώς να καθοδηγήσουν και να λάβουν αποφάσεις, αλλά ούτε και να πουν πολλές φορές τη γνώμη τους. Το πεδίο των μετακινήσεων ξεκίνησε και ολοκληρώνει αυτή την τοποθέτηση, διότι είναι ό, τι αποδεικνύει έως ένα σημείο το επερχόμενο αδιέξοδο και μπορεί να το καταλάβει ακόμα και ο πιο αδαής περί των ποδοσφαιρικών εδώ.

Απλώς παρακαλάμε να τύχει κάτι ξαφνικό και να κάνουμε στροφή 180 μοιρών, αλλιώς θα τα γράφουμε και μετά ξανά στα ίδια…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!