Βράβευση της Πολύμνιας Θεοδωρίδη-Μαμή

Βράβευση της Πολύμνιας Θεοδωρίδη-Μαμή

Βράβευση της Πολύμνιας Θεοδωρίδη-Μαμή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 308 ΦΟΡΕΣ

Το Αναγνωστήριο Καλύμνου «Αι Μούσαι» βράβευσε την κα Πολύμνια Θεοδωρίδη-Μαμή, φιλόλογο και πρώην γυμνασιάρχη, για το φιλοπρόοδο και ανθρωπιστικό της έργο ως προέδρου του σωματείου υποτροφιών «Τρεις Ιεράρχες».

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μετά τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού, το Αναγνωστήριο πραγματοποίησε την εκδήλωση βράβευσης της κας Πολύμνιας, στην ισόγεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, με αθρόα την παρουσία φίλων του σωματείου και της προέδρου του.

Ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Παν. Γιαμαίος, ο οποίος εξήρε το ύψιστης σημασίας κοινωνικό έργο της προέδρου κας Πολύμνιας και των μελών του σωματείου των «Τριών Ιεραρχών, για την οικονομική και ηθική στήριξη των άπορων φοιτητών της Καλύμνου.

Η βραβευθείσα, στη σύντομη ευχαριστήρια αντιφώνησή της, υπογράμμισε ότι στα 29 χρόνια λειτουργίας της ως προέδρου του σωματείου (που εκείνη ίδρυσε με φίλες της), στηρίχθηκε στη συλλογική συμπαράσταση των εκάστοτε μελών του Δ.Σ. και προπάντων στην οικονομική συνδρομή των χορηγών του σωματείου.

Μετά την κα Πολύμνια βραβεύθηκε, επίσης, και η νέα πρόεδρος του σωματείου, κα Λένα Καλλικαζάρου, ιατρό, και τα νέα μέλη του Δ.Σ., που συνεχίζουν το κοινωνικό έργο του σωματείου στη γραμμή κοινωνικής αντίληψης που χάραξε η κα Πολύμνια.

Διαβάστε ακόμη

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Κάλυμνο

Λιμάνι εισόδου-εξόδου η Κάλυμνος έως και 31 Δεκεμβρίου 2024-Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου

Τα αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο, στην Κάλυμνο

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»

Τον συνέλαβαν για μία κλοπή και διαπίστωσαν ότι διέπραξε άλλες δύο!

Ο δήμος Καλυμνίων θα χορηγήσει 150 αρνιά σε άπορες οικογένειες για το Πάσχα