Βράβευση της Πολύμνιας Θεοδωρίδη-Μαμή

Το Αναγνωστήριο Καλύμνου «Αι Μούσαι» βράβευσε την κα Πολύμνια Θεοδωρίδη-Μαμή, φιλόλογο και πρώην γυμνασιάρχη, για το φιλοπρόοδο και ανθρωπιστικό της έργο ως προέδρου του σωματείου υποτροφιών «Τρεις Ιεράρχες».

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μετά τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού, το Αναγνωστήριο πραγματοποίησε την εκδήλωση βράβευσης της κας Πολύμνιας, στην ισόγεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, με αθρόα την παρουσία φίλων του σωματείου και της προέδρου του.
 

Ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Παν. Γιαμαίος, ο οποίος εξήρε το ύψιστης σημασίας κοινωνικό έργο της προέδρου κας Πολύμνιας  και των μελών του σωματείου των «Τριών Ιεραρχών, για την οικονομική και ηθική στήριξη των άπορων φοιτητών της Καλύμνου.

Η βραβευθείσα, στη σύντομη ευχαριστήρια αντιφώνησή της, υπογράμμισε ότι στα 29 χρόνια λειτουργίας της ως προέδρου του σωματείου (που εκείνη ίδρυσε με φίλες της), στηρίχθηκε στη συλλογική συμπαράσταση των εκάστοτε μελών του Δ.Σ. και προπάντων στην οικονομική συνδρομή των χορηγών του σωματείου.
 

Μετά την κα Πολύμνια βραβεύθηκε, επίσης, και η νέα πρόεδρος του σωματείου, κα Λένα Καλλικαζάρου, ιατρό, και τα νέα μέλη του Δ.Σ., που συνεχίζουν το κοινωνικό έργο του σωματείου  στη γραμμή κοινωνικής αντίληψης που χάραξε η κα Πολύμνια.